Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiedossa olevat maksupalvelukatkokset

Kun pankeilla tai maksujen välittäjillä on katkoksia, joiden vuoksi maksut eivät onnistu verkkokaupassamme, tilauksen voit tehdä mulla tavoilla:

- Jos katkos koskee tiettyä pankkia, kokeile toisella, luottokortilla tai collector-laskulla.

- Jos mikään Paytrailin tarjoamista palveluista ei ole käytössä, valitse pdf-lasku.

Pdf-laskussa lähetämme tavarat valmiiksi poimittuamme sähköpostilaskun, jonka voit maksaa kuten muutkin laskut pankkipalveluissa, kun nämä taas toimivat.

22.10.2021 Kätkeydy talviseen maisemaan

Latvalinnustus on tänäkin vuonna sallittua ja siinä on metsästäjän syytä pysytellä huomaamattomana. Nyt on hyllyssä hyvä valikoima lumipukuja, joilla kätkeytyminen on helpompaa. Suomen Armeijan lumipuku M05 harmaine täplineen rikkoo muodot ja kätkee tehokkaasti lumisessa maastossa. Liukkaaseen kankaaseen ei lumi helposti tartu. BW-lumipuku on kevyempää kangasta (100% puuvillaa tai 65% polyesteri/35% puuvilla) ja kääntömallinen s.e. toisella puolella kuviot ovat hyvinkin hailakat.

Jos haluat superkevyen kuorimaisen lumipuvun, valitse Anar Muohta (kuvioitu) tai ylijäämän puolelta brittiläinen (täysvalkoinen).

Kylmempiin keleihin löytyy SA M05-lumikuvioisia Hylje-haalareita, kevyitä (vaan ei ominaisuuksiltaan) Ilves-partiohaalareita ja Hunter-toppahousuja ja -takkeja.

Kasvot kätket täysvalkoisella 3-aukkoisella kommandopipolla, josta sopivasti taittelemalla saa ihan tavallisen pipon.

18.10.2021 Hankintasissit olivat keikalla

Viime viikolla täydentyivät M05-asuvarastot ja tällä viikolla saadaan lisää vielä puuttuneita kokoja. SA-merinovillapipot ovat jo tilattavissa. Kuten myös SA-lumipuvut, joita voit tilata takin ja housut erikseen.

Hankintasissien viikonlopun keikka on ohitse ja tiistaista 19.10. alkaen päivittyvät myös SA-ylijäämän saldot. M62:iin saatiin puuttuvia kokoja, samoin armeijan harmaisiin.

Karvalakkeja täydennettiin näin talven jo kolkutellessa ovella ja muutamat noukkaritkin eksyivät mukaan.

Anarin suositut kevyet lumipuvut ovat myös matkalla meille. Nyt niitä tulee pikkuisen reippaammin. Viime vuonanahan ne loppuivat heti alkuunsa.

8.10.2021 Täydennyksiä saapunut ja tulossa ensi viikolla

Uusi myymälämme alkaa pikkuhiljaa olla iskussa. Kun muuton yhteydessä vielä tuli roppakaupalla täydennyksiä oli härdelli valmis. Nyt ovat kuitenkin tavarat melkein paikallaan ja verkkokauppaan ajankohtaisimmat tuotteet on saatu laitettua.

Viimeisimpänä pärähtivät tänään sisään SA-merinovillapipot eli kohta niitä voi tilata. Anar on tehnyt fiksun tempun, kun Garra-merinovillapaidan ja -housut voi nyt ostaa erikseen. Saat siis tarvittaessa ostettua erikokoiset ala- ja yläosan tai vain sen osan, jota tarvitset.

Ensi viikolla saamme reilusti täydennyksiä M05 RES maastoasuihin. Pitkään odoteltuja kokoja 748, 752 ja muita on pian saatavilla. Lisäksi on tulossa Hunter v. 2.0 talvitakkeja ja -housuja M05-kuvioilla. Myös SA-lumipukuja on tiedossa.

2.10.2021 Myymälä avattu

Erärepun uusi myymälä on avattu osoitteessa Kauppakatu 46, Varkaus. Ensimmäisenä avautui katutasossa oleva uuden tavaran osasto josta löydät meille uutena tulevat SA vaatteet, kantolaitteet, retkeilyvaatteet ja -varusteet sekä paljon muuta. Tavaroiden järjestely ja hyllytys jatkuu vielä, mutta ovet ovat avoinna ja valikoima on esillä, tervetuloa tutustumaan! Myymälän alakerran ylijäämäosasto Bunkkeri avataan ensiviikon aikana. Bunkkerin uumenista tulet löytämään aitoa armeijakamaa käyettynä ja joskus myös käyttämättömänä.

Verkkokaupan puoli pyörii normaalisti joskin edelleen tilausten käsittelyssä saattaa esiintyä 1-2 päivän viivettä muutosta johtuen. Kiitämme kärsivällisyydestä.

29.9.2021 Muutto jatkuu

Suoritamme muuttoa 29.9-30.9.2021. Muuton aikana mahdollisuus tuotteiden noutoon myymälästä on rajallinen ja suosittelemme varaamaan tuotteet verkkokaupasta käyttäen Nouto myymälästä maksu- ja toimitustapaa. Ilmoitamme sähköpostilla kun tuotteet ovat noudettavissa. Muutoin verkkokauppa toimii normaalisti, joskin toimituksien käsittelyajat saattavat viivästyä 1-2 päivää.

27.9.2021 Muuttoa tehdään pikku hiljaa, kunnes keskiviikkona rysäytetään

Muutto lähestyy. Perjantaina 1.10.21 avaamme uuden liikkeen näihin tiloihin. (Nuo tarrat eivät jää tuohon. Meidän muoti on ikivihreää.) Siirtymä on n. 1 km pohjoiseen, osoite on Kauppakatu 46, kaupunki edelleen Varkaus ja maakunta Pohjois-Savo. Jos olet hakeutunut vanhan liikkeen eteen, älä vaivu epätoivoon vaan jatka edellä mainittu kilometri eteenpäin ja löydät meidät vasemmalta puolen katua, kuten ennenkin. Myynti jatkuu vanhoissa tiloissa ihan viime hetkeen asti.

21.9.2021 Täydennyksiä tullut

Nyt tuli täydennyksiä SA tavaroihin. Pieni erä M05 boonieita tuli hyllyyn. Onneksi niitä on tulossa ensi viikolla reilumpi erä. Samoin tuli lisää maastopukua ja siihenkin tulee lokakuun puolella täydennyksiä eli saamme nyt puuttuvia välikokoja. Mustaa M91-pooloa täydennettiin niin ikään ja vihreitä pooloja on tulossa lokakuun puolella suurempi erä.


15.9.2021 Avaimet käteen

Tänään kävimme noutamassa uuden toimitilan avaimet. Seuraavan kahden viikon ajan teemme muuttoa keskellä kovinta sesonkia. Viikko mennee uusien toimitilojen muokkauksessa, jonka jälkeen tavarat lähtevät siirtymään. Osa porukasta pitää vanhaa liikettä auki ja huolehtii verkkokauppatilauksista, jotka toimivat muuton aikana normaalisti. Raportoimme muuttohommista säännöllisen epäsäännöllisesti instassa: @erareppufi. Syyskuun viimeisellä viikolla onkin jäljellä enää vanhojen tilojen loppusiivous.

9.9.2021 Lämmintä tiedossa

Pian on tulossa Anar Idja -itsetäyttyviä makuualustoja aika hyvällä p-luvulla 3.8 sekä lisää Anar Uvja 600 -untuvamakuupusseja. Näillä pärjäät jopa talvisilla keleillä jopa telttamajoituksessa.

Anar retkeilyhousuihin ja -takkeihin saamme täydennyksiä puuttuviin kokoihin. Vahakankaiden hoitoon tarkoitettua Anar Eco Wax:ia tulee myös lisää.

Tamsilkin superhyvät merinovilla-silkki kerrastot miehille ja naisille ovat myös matkalla ja piakkoin hyllyssä. Näitähän saa kivasti ostettua pala kerrallaan eli erikokoiset ala- ja yläosat. Emmehän me kaikki samasta muotista ole. Paitoihin tulee myös korkeammalla kauluksella varustettua unisex-mallia.

3.9.2021 Anar Hirvas metsästysasut saapuneet

Anar Hirvas on Suomessa hirvi- tai peurajahtiin suunniteltu oranssicamo puku huippuominaisuuksilla. Nyt meiltä on saatavana sekä miesten että naisten malleja. Liikkeellä ne riippuvat jo rekeissä ja kohta myös verkkokaupassa kunhan tuotekuvaukset saadaan tehtyä.

Hienoa on, että Hirvaksesta on meille tulossa myös lasten kokoja. Eihän se ole oikein, jos nuorten metsämiesten ja -tyttöjen pitää liikkua huonommissa vermeissä kuin aikuisten.

23.8.2021 Mielenkiintoisia tuoteuutuuksia

Syksyn pimeneviin iltoihin sopii hyvin valoa tuomaan NITECORE NU10 USB-ladattava otsavalo. IP66 -tiiviysluokitus tekee siitä joka säähän sopivan valaisimen ja pitkä käyttöaika (max. jopa 150h täydellä latauksella) oivallisen kaverin vaelluksille ja pitkille eräreissuille. Reissussa voit ladata sen power bankista tai aurinkokennolaturista.

Sniper Hunter -aserepussa kulkee myös isolla kiikaritähtäimellä varustettu pyssy mukanasi. Reppuosa aukeaa reunaa kiertävällä vetoketjulla etupuoleltaan ja tavaroihin on helppo päästä käsiksi. Sivutaskuun mahtuu juomapullo ja muita nopeasti tarvittavia vermeitä. Kapea reppu kulkee takertumatta selässä tiheässäkin pusikossa. Viilekkeet on toteutettu niin, että ampuminen onnistuu myös reppu selässä.

15.8.2021 Hankintasissien retki päättyy, päivitetty 17.8.2021

Erärepun hankintasissit ovat päättämässä 4 pv:n keikkaansa onnistuneesti. Taas on vaatteisiin tarttunut kaikenlaista SA-tavaraa. Saldoja päästään päivittämään aikaisintaan maanantaina 16.8. mutta saattaapi tuo jäädä tiistaillekin, kun näkyy tuota muuta hommaa kertyneet parissa päivässä yllättävän paljon. Pannaan infoa uutispalstalle, kun saadaan saalista inventoitua.

Tavarat on kannettu Erärepun katon alle. Lajittelu/verkkokauppaan lisääminen alkaa. Seuraa päivitettyä tilannetta täällä:

- Armeijan nahkaisia työrukkasia ilman vuoria 4 paria. Nämä yksilöt eivät tosin ole työtä nähneetkään. Laiskoina ovat maanneet 3 vuosikymmentä ja rapiat. Silti kuin vastasyntyneitä.

- Pioneerin putkikasseja 3 kpl siistejä ja käyttämättömiä.

- 8 paria SA erikoisjoukkojen polvisuojia. Valmiiksi ryynättyjä.

15.8.2021 Lisää täydennyksiä

Nyt rysähti useita täydennyseriä samaan aikaan sisään. Assault -reppuja saatiin juuri sopivasti lisää, kun edellinen erä oli loppumaisilla. Tsekkiläiset parkatakit osoittautuivat hyväkuntoisiksi. Osassa ovat vielä tehtaan merkit paikoillaan ja muutkin näyttävät käyttämättömiltä.

Lisää saatiin monenmoista tavaraa:

BW-sadeasu on käytössä näyttänyt toimivuutensa. Se hengittää paremmin kuin moni muu ja pitää kosteuden loitolla. Brittiläinen kommandovillapusero (kuin intin villapusero) sopii hyvin viilenevään syyskeliin ja on hellävarainen myös lompakolle. RAF:n (britannian kuninkaalliset ilmavoimat) lentokonemiehistöjen villainen alushaalari on samanlaista resorineuletta kuin villapaita. Viime talven käyttökokemuksista saadun kommentin mukaan, - Aivan helkkarin lämmin. Brittiläiset maastohaalarit DBM-kuviolla sulautuvat erinomaisesti metsäiseen maastoon. Ja paljon muuta näiden mainittujen lisäksi kaivettiin laatikoista esille.

10.8.2021 Täydennyksiä saapunut

M05-boonieiden täydennyserä saapui. Pahasti punaiselle päässeitä S- ja M-kokoja tuli lisää pahimpaan hätään. Onneksi seuraava erä on jo tiedossa ja ehtinee meille ennen kuin varasto loppuu.

M83-villapaitoja saatiin sopivasti loppukesän viileneviin keleihin. Alle vielä M91-poolo niin kyllä kelpaa nauttia olosta aamuisessa lintupassissa usvan kohoillessa kasteen kostuttamasta maasta.

Paidat ovat ihka kotimaista tuotantoa toimittajalta, joka niitä intillekin on tehtaillut.

5.8.21 Lisää M05-boonieita tulossa

Booniet ovat päässeet taas vähiin mutta hyvä uutinen on, että heti ensi viikolla saamme täydennystä kokoihin S ja M.

Muutakin on tulossa.

M91-pooloja on toki vielä hyllyssä, ja täydennystä niihin on tulossa syyskuun puolivälissä. Tällä kertaa oliivina.

Uutuutena meille on tulossa SA-lomasormikasta, jonka laitamme ennakkotilaukseen, kun aikataulu varmistuu. Sormikkaista tulee piakkoin lisätietoa tuotekuvauksen muodossa.

Torstaina 5.8. ne alkavat

Puumalan Siltakemmakat nimittäin. Kolme päivää, 14 esiintyjää ja tuhansia kävijöitä (lippujen määrä rajoitettu 3000/päivä). Kylä täytyy juhlijoista, jotka kiertelevät festarialueen lisäksi ympäri ämpäri paikkakuntaa kohtalaista elämää pitäen. Vierasvenesataman paikat on jo lähes kaikki varattu ja muutama venekunta näyttää aloittaneen kemmakoinnin hieman etuajassa.

Kemmakat loppuvat lauantaina ja maanantaina onkin kylällä paljon hiljaisempaa. Myös Eräreppu on sunnuntaina pakannut ja poistunut tältä kesältä.

Olemme taas Varkaudessa ja tänä syksynä meillä onkin paljon uusia juttuja tulossa. Niistä lisää myöhemmin.

7.7.2021 Eräreppu Puumalassa

Nyt on oltu reilut pari viikkoa Puumalan Satamatorilla ja tarkoitus on olla täällä aina elokuun 8. päivään asti. Olemme joka päivä auki n. 8 - 17 jollei sää ylly vallan mahdottomaksi. Paikallisen tilanteen voit helposti katsastaa Puumalan live-satamakamerasta: https://puumala.fi/satamakamera/

Pistäydy paikalla. Oleile vilkkaalla torilla tai käy pienellä risteilyllä Kauniilla Veeralla tai Ekopaatilla. Sähkökäyttöinen Ekopaatti irtoaa laiturista joka päivä klo 13 ja 14.30. Kauniin Veeran aikataulu kannattaa varmistaa Puumalan matkailuinfosta.

17.6.2021 Hankintasissien keikka loppusuoralla

Hankintasissit ovat palaamassa reissultaan. Uusia mielemkiintoisia tuotteita ja vanhojen täydennyksiä tulossa. Perjantaina niitä alkaa näkyä verkkokaupassakin.

11.6.2021 M05 lierilakit pian perillä

M05-booniet ovat tänään lähdössä meille. Odotamme niitä heti ensi viikon maanantaiksi. Jo tilatut ja maksetut toimitukset lähtevät matkaan heti, kun ne on saatu pakattua.

Myös M04-boonieiden L-koon täydennykset ovat kohta meillä. Täydennyksiä on tulossa myös M05-kenttäasuihin.

Anax Eco Wax:ia tuli niin ikään pieni erä. Olivat Postissa ajaneet trukilla paketin yli ja osasta vahapaloja tuli hieman litteitä.

1.6.2021 SA-kamppeisiin täydennyksiä

Hankintasissien keikka onnistui ja lisää täyttöjä saatiin hyllyihin. Ilmavoimien LP85 -lentohaalareita tarttui matkaan ja vielä ihan reiluja kokoja. M62-maastopuvukuja täydennettiin suosituimpia kokoja.

19.5.2021 M05-boonieita tulossa lisää

Vielä toukokuun alussa luulimme M05-boonievaraston riittävän kesäkuun alkuun, jolloin lisää olisi tulossa. Toisin kävi. Suosituin eli M-koko loppui kesken lisäerästä huolimatta.

Seuraavien pitäisi olla tulossa aivan kesäkuun alussa. Heti, kun tiedämme tarkan ajan, laitamme koon M ennakkotilattavaksi. Muita kokojahan on vielä saatavana.

M05-kenttälakkeja eli sorsalakkeja on vielä vähän jäljellä. Niiden täydennysten osalta emme vielä ole tehneet päätöksiä.

Lasten Anar Manna vaellusasut ovat saapuneet

Nyt on saatavana kunnon vaellusvaatteita myös nuoremmille luonnossaliikkujille. Säältä suojaavat, joustavat, liikkumiseen suunnitellut, nopeasti kuivuvat ja erityisen kestävistä materiaaleista valmistetut takit ja housut ovat meillä hyllyssä. Tule käymään tai tilaa verkkokaupasta.

5.5.2021 Merinovillaiset t-paidat ovat täällä

Esimerkiksi brittiarmeijalla on villaisia T-paitoja ollut ollut käytössä. Tämän ymmärtää hyvin, kun sateinen ja tuulinen säätyyppi on vallitseva suuressa osassa saarivaltiota. Valitettavasti ylijäämäksi asti niitä ei ole ollut tarjolla, joten joudumme tyytymään uusiin.

Anarilta on nyt tullut mallit sekä miehille että naisille. Tämä T-paita sopii todella hienosti ulkoiluun ja eränkäyntiin. Se pitää ihon lämpimänä kylmällä ja viileänä kuumalla. Vaikka paita kostuisi, se pysyy miellyttävänä ja kuivuu nopeasti. Juuri kuten retkeilyvarusteen pitääkin.

T-paidan huolto on helppoa. Se pysyy pitkään ihan vaan tuulettamalla raikkaana. Kevyt pesu silloin tällöin riittää.

27.4.2021 ANARilta tulossa lasten vaellus- ja ulkoilupukuja

Vihdoinkin on tulossa kunnon retkivaatteita myös nuoremmille luonnossaliikkujille. Säältä ja tuulelta suojaavat Anar Manna -takit ja housut on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääoloihin. Niissä on reilusti taskuja ja takissa säädettävä myrskyhuppu.

Saamme Anarin lasten retkitakkeja ja -housuja myyntiin toukokuussa. Alustavasti viikolla 21. Laitamme tänne tietoa, kun aikataulu varmistuu.

Odotettavissa on varsin toimivaa vaatetusta. Laitamme myös mahdollisuuden tilata tuotteita ennakkoon.

Kokoja löytyy 122 cm - 164 cm.

22.4.2021 Hankintasissien keikalta hyvä saalis

Näin mökkikauden alkuun täydennettiin M62-maastoasuja vähän reilummalla kädellä. Monen mielestä tässä on paras rönttäasu ulkotöihin, pikku puuhasteluun ja iltanuotiolla istuskeluun. Vahva puuvilla kestää ja maastokuviointi ei pienistä tahroista piittaa.

Mukaan kaapattiin muutamia mielenkiintoisia uutuuksia: Ilmavoimien LP/85-lentohaalareita, joissa on lennetty Sa:n eri lentokonemalleja Hornetteja lukuunottamatta. Räjäyttäjän olkalaukkuja, joiden sisällä erilaisia nahkalenkkejä ja -taskuja välineille ja Airam 0.5L termospulloja. Verikauhoja saatiin lisää sinisenä ja harmaana.

15.4.2021 Alpinan kenkävalikoima täydentyi

Alpinan eräjalkinevalikoimassa on nyt kolme varrenpituutta, Trapper pohjepituisella ja Tundra nilkkapituisella. Väliin saimme uuden tulokkaan Havac'in.

Kaikissa on päällinen kestävää nahkaa ja vedenpitävä hengittävä kalvo. Mikä näistä olisi sinulle sopiva?

9.4.2021 Täydennyksiä SA-maastoasuihin, pooloihin ja M05-kuviollisiin maastoverkkoihin

SA-poolojen tietyt koot uhkasivat jo loppua mutta onneksi saatiin täydennyksiä ja kaikkia kokoja on tilattavissa. Kysyttyä M05-kuvioitua kevytverkkoa on taas hyllyssä. Se on tehty intin sadeasukankaasta, joten se ei vety kosteassakaan kelissä. Kuviohan on mitä mainioin suomalaiseen maastoon. Sen suojassa kelpaa kytistellä arempaakin otusta.

2.4.2021 Pääsiäisen aukiolo ja Team's yhteys

Pidämme kauppaa auki 4.-5.4. su-ma klo 12-15. Meillä on jatkuva Team's -yhteys auki molempina päivinä. Esittelemme silloin Anarin ulkoilu- ja vaellusasuja, uutta kevyttä kesäanorakkiasua, Levenhukin kiikareita ja muita tuotteita. Voit halutessasi esittää kysymyksiä ja me vastailemme vaikka mitä.

Lisäohjeita Team'sista tulee tähän lauantaina 3.4.

1.4.2021 Valikoimaan lisäyksiä: Anar-retkivaatteita ja -varusteita

Kahvipannu 2 L

Nyt saatiin niitä asiakkaiden kauan kaipaamia ja kyselemiä kunnon kahvipannuja. 2 litran pannusta riittää juomista juuri sopivasti 4 hengen retkipoppoolle. Muutama santsikuppikin saattaa onnistua.

Anarin joustavia ja kestäviä vaellus-/ulkoilutakkeja ja -housuja tuli sekä miehille että naisille. Niitä löydät pian verkkokaupasta, kunhan ehditään lajitella ja laskea saldot.

29.3.2021 Kiikareita saatiin lisää

Nyt riittää kohteita, joita katsella. Aurinko on taas taivaalla pidemmän aikaa kuin piilossa ja ilmat lämpenevät. Luonto herää ja metsissä käy vilske, kun linnut varailevat reviireitä.

Levenhukin kiikarit ovat ominaisuuksiltaan erittäin suorituskykyisiä ja vielä lompakkoystävälliseen hintaan.

Käy katsastamassa valikoimaa ja poimi omasi ostoskoriin.

26.3.2021

Nyt tuli ajankohtaan sopivia vaatteita, BW parkatakki on erinomainen pukine kevään lintubongaukseen. Hämmästyttävän hyvin maastoon sulauttava flecktarn-maastokuvio hämää tarkimpiakin lintuja. Se on mukavan tuulenpitävä muttei kuitenkaan hiostava. Jos sade yllättää, huppu vain ylös ja tarkkailu jatkuu, BW tst-sormikkailla on mukava käsitellä kiikareita ja kameroita.

Retkellä on hyvä olla mukana kunnon ensiapulaukku. Repun MOLLE-kujastoon kiinnitettävä MOLLE taskuun pakattu laadukas LEINA-WERKE GmbH ensiapusetti kulkee mukavasti aina saatavilla.

BW parkatakki

BW tst-sormikkaat

MOLLE ensiapulaukku

 

23.3.2021

Tänään saimme täydennystä kiikareihin. Juuri parahiksi, sillä säiden lämmetessä linnut suorastaan ryntäävät kohti pohjoista. Meilläkin on tikka alkanut takoa aamuisin keväthuumassa keloontunutta männynlatvusta ja varikset pitävät kokouksiaan läheisen järven jäällä. Levenhukin kiikareita myymme nyt kolmatta kevättä ja pakko sanoa, että hinta-/laatusuhde on näissä aivan huikea. Valikoimasta löytyy hyviä yleiskiikareita, malleja lintujen tarkkailuun, kevyempiä retkeilykäyttöön ja vedenpitäviä malleja veneilyyn. Kaikille on yhteistä laadukas optiikka.

18.3.2021

Joulumyynnissä pääsivät 2-reikäiset koivunpahkakuksat loppumaan. Nyt niitä on tulossa pieni erä juuri sopivasti pääsiäiseksi. Jostain syystä kahvikin maistuu luonnonhelmassa paremmalta juuri kuksasta. Eikä huulet pääse palamaan kuumassa kupissa. Kuksat ovat jo tilattavissa verkkokaupassa. Toimitukset viikolla 12.

16.3.2021

Savotan SA varusteita on nyt hyllyssä.

14.3.2021

Savotta-valikoima laajenee. Lähiviikkoina tulossa SA tst-liivit ja liivien MOLLE-taskuja.

4.3.2021

Nature Wild X3M merinovillaisiin hiihto- ja eräsukkiin saatiin kauan odotettuja täydennyksiä. Kysytyimmät koot 40-42 ja 43-45 olivat pitkään lopussa. Nämä sukat ovat meidän omaa mallistoa ja ne tehdään suomalaisessa sukkatehtaassa meille eikä niitä muualta saa. Paksu vahvistettu merinovillafroteepohja on lämmin ja ehkäisee hiertymiä. Sukka mahtuu tiukempaankin kenkään, esimerkiksi luistimeen, monoon tai varsikenkään antaen kuitenkin varsin hyvin lämpöä.

3.3.2021

Hetki on ihmetelty, kun Lapland X3M -merinovillaista eräsukkaamme ei ole kuulunut. Sehän on ihan parhaimmillaan hiihtosukkana keväthangilla mutta toimii toki ihan kaikkina vuodenaikoina. Ja saldot verkkokaupassa ovat nollilla!!! Soitto tehtaalle paljasti tilauksen olevan valmiina ja lähtevän meille heti, kun muistutettiin. Nyt jännätään miten nopea suomalainen posti on.

Pitkä katkos villapaitatoimituksissa näkyi. Muutama koko meni heti loppuun. Hyvä uutinen on, että niitä saadaan pian lisää. Samalla laajennetaan valikoimaa takaisin harmaaseen, tuohon maavoimien vanhaan väriin. Nykyinenhän on oliivi. Huono uutinen on se, että ilmavoimien sinisen saaminen on pidemmässä puussa. Lanka on kutomolta loppu (vanha erä oli jäämistöä ilmavoimien aikaisemmasta tilauksesta) ja erikoisvärinä se pitää värjätä erikseen.

25.2.2021

Hyviä uutisia intin loistavaa villapaitaa halajaville! Tällä hetkellä odottelemme vesi kielellä SA M83 villapaitoja saapuviksi tehtaalta. Kaikkia värejä pitäisi olla tulossa ihan jo tällä viikolla. Toimituksiin päästäisiin sitten viikolla 9.

Juuri kun olin kirjoittamassa uutista villapaidoista, kuorma pärähti ovelle. Eli paitoja on myymälällä nyt heti-toimituksiin. Siis siitä vaan tilaamaan.

24.2.2021

Klassisia venepipoja käytiin meille tuomassa Kemistä saakka eli Suomessa valmistettuja nämäkin. Materiaali on puolet villaa ja puolet akryyliä sekoitevillalanka, joka on mukavan lämmintä ja hengittävää. Pipo on mukavasti päähän muotoutuva ja värejäkin on kuuttatoista erilaista. Kohta näitäkin löytyy kaupasta.

20.2.2021

Nyt niitä alkaa taas saada. M05-boonieita nimittäin. Saimme juuri tehtaan edustajalta tiedon, että booniet ovat valmiit ja lähtevät meille heti viikon alussa. Tulossa on kaikkia kokoja ja ihan reilusti.

19.2.2021

Pakkasista huolimatta uskomme kevään ja ehkä kesänkin joskus koittavan ja täydennettiin siis varastoon jo lämpimämmän sään varustetta. Uutena tuotteena verkkokauppaan ilmestyy kohta brittiläisiä combat shirt -taistelupaitoja. Niissä hihat ovat tukevampaa pusakoissakin käytettyä MTP-kuvioista puuvilla-polyesteri -kangasta. Vartalo-osa on puolestaan teknisistä t-paidoista tuttua sisältä sileää päältä rei'itettyä coolmax-neuletta. Iholla tosi miellyttävää. Britti-shortsia MTP-kuviolla tuli niinikään.

18.2.2021

Brittiläisiä villahaalareita tuli 7 kpl. Nämä ovat lentomiehistön väliasuiksi tarkoitettuja paksuja villahaalareita. Aivan omiaan vaikka pilkille, talviverkoille, moottorikelkkailuun ja vaikka mihin kylmän ajan harrastuksiin. Materiaali sama kuin intin villapaidassa ja kokonaan samanlaista resorineuletta.

Uutuutena on nyt tarjolla silkkihuppuja (100% silkki). Myös korvalappuihin saatiin täydennystä. Verkkokauppaan lisäillään SA-tavaraa pikkuhiljaa, kun ehditään lajitella.

Intin suksisiteisiin on saatu pieni erä kantaremmejä. Nämähän ne yleensä hajoavat ensimmäisinä ja varaosia saa etsiä turhaan tai sitten ne ovat ihan sikakalliita. Lähes must varaosa pidemmällä retkellä.

16.2.2021

Kun hiihtolomat ovat pian alkamassa ja kunnon pakkasia on tiedossa, mikä olisikaan parempi hankinta kuin kunnon välihousut. Ihan sopivaan saumaan pamahti meille sisään pitkään odoteltuja naisten merinovillaisia välihousuja kokoja XS, S, M ja L. Isompiahan on ollutkin saatavana jo aikaisemmin.

12.2.2021

Hankintasissien retkeltä saatiin taas uutta SA-kamaa. Uusia intin nahkasaappaita kokoja 45-49. Löytyy siis isojalkaisillekin millä tallata. Sarkatakit ja -housut täydentyivät taas muutamalla uudella koolla, 70-luvulta tuttuja lomakaulaliinoja eli könsyliinoja löytyy nyt vihreänä ja mustana. Kevyttä manttelia toppavuorilla, sinisiä verikauhoja ja SA-suikkia kaikkia löytyi muutamia kappaleita. Lisäksi uutena tuotteena eri aselajien kauluslaattoja.

11.2.2021

Hylje ui Eräreppuun. Saimme erän suosittuja Hylje-haalareita SA M05-lumikuvioisina. Tekijältä olivat kuulemma loppuneet heti, kun saivat erän valmiiksi, ja nämä ovat siis viimeiset tälle talvelle. Katso lisää tuotteen tiedoista.

6.2.2021

Tänään päivitettiin verkkokauppaa SA-sarkavaatteiden ja M83-palveluspuvun saldojen osalta. Samalla mitattiin saapuneita kokoja ja merkittiin mittoja vaihtoehtoihin, koska intin mitoitukset näyttävät eroavan niistä, joihin siviilissä olemme tottuneet. Jatkamme mittailua ja täydennämme kokotaulukkoa pikkuhiljaa lisää.

SA M83 -villapuserot tulevat parin viikon kuluttua. Alunperin niitä piti jo olla tällä viikolla mutta tehtaalta ilmoitettiin valmistuksen viivästyvän olka- ja kyynärpäävahvikkeissa käytettävän kankaan myöstyneen toimituksen vuoksi.

2.2.2021 SA M91-poolot myymälässä

Tänään päästiin hyllyttämään M91-pooloja. Nyt on myymälässä kaikkia kokoja sekä mustia että vihreitä paitoja, ja verkkokauppatilaukset saadaan heti-toimituksiin. Lisäksi täydennettin M05-maastopukuja puuttuvien kokojen osalta vain suurimmat jäivät uupumaan.

1.2.2021 Talvivarusteisiin täydennyksiä

Saksan kuormassa tuli taas tosi hyviä talvitavaroita: saksalaisia lumipukuja, BW:n talvirukkasia ja topparukkasia, tsekkiläisiä valkoisia ja vihreitä villasormikkaita. Pian ne ovat myös kaupassa tilattavissa. SA-pooloja odotamme huomiseksi tai viimeistään ylihuomiseksi.

27.1.2021 Pakkaset palaavat

Pakkaset ovat taas palaamassa ja turkisvuoriset nahkarukkaset edelleen ajankohtaisia. Niiden osalta olemme taas täydentäneet varastoa, ettei kenenkään tarvitsisi palella. Talvilomien lähestyessä kannattaa hieman tarkistaa varusvarastoaan, jotta täydennykset tulee tehtyä ajoissa. Talvisia rientoja ajatellen lisäsimme valikoimiin mm. moottorikelkkahanskoja useampaa mallia. On notkeat kokonahkaiset pitkät rukkaset irroitettavalla teddy-vuorilla miehille, naisille ja lapsille. Ne ovat lämpimät ja irtovuori on helppo pestä ja nopea kuivata. Lisäksi löytyy keinokuituisia teddyvuorisia malleja sekä rukkasina että hansikkaina. Uutuudet saadaan verkkokauppaan vielä tämän päivän aikana. Jos tarvitset lämpimiä, tuulen ja kohtuullisesti vedenkin pitäviä hansikkaita, kannattaa vilkaista Hipora-kalvoisia metsästyshansikkaita.

26.1.2021

Pakkasasut mallia M05-hunter v. 2.0 saapuivat.

25.1.2021

Odottelemme parhaillaan M05-talvimaastokuviollisia pakkasasuja saapuviksi. Kyseessä on M05-hunter asun uudistettu versio, jossa kankaana on kevyempi hiilikuituvahvistettu versio. Lisää teknisiä tietoja löydät heti, kun tuote saadaan kauppaan. Laitamme sitten tästä linkin tuotteen esittelyyn. M91 poolotkin ovat kohta saapuvilla. Kun tiedämme tarkemman ajankohdan laitamme nyt puuttuvia kokoja ennakkomyyntiin.

24.1.2021

Uutuuksia tuli täydentämään SA-valikoimaa. Harmaita solmioita upseereille ja herrasmiehille, työrukkasia Puuha-Peteille ja SA-nahkasaappaita isojalkaisille (46-49). M05-metsäkuvioista Hunter-pakkastakkia uudella kevyemmällä hiilikuituvahvistetulla kankaalla pitäisi olla tontilla tiistaina 26.1. Lämmintä ja superkevyttä talvivaatetta, jossa kulkeminen sujuu vieläkin paremmin.

23.1.2021

Hankintasissit kävivät taas toimessa ja saaliiksi saatiin SA-tavaraa: karvalakkeja, palveluspuvun housuja, polvisyndejä, kassia, saappaita. Tarkkaile tuotepäivityksiä.

20.1.2021

Tänään tuli lisää brittiläistä lämpöhousua. Latvalinnustajille löytyy nyt valkoisia repun- ja rinkansuojuksia sekä lumipuvunhousuja. M91-pooloja odotetaan lisää viikolla 4 tai 5. Tämän viikon perjantaiksi on tulossa täydennyksiä SA-tavaraan. Toiveena on, että karvalakkeihin saataisiin lisää isoja kokoja. Katso perjantain uutisista mitä saatiin.

16.1.2021

M91-pooloihin tuli taas täydennystä. Oliivista ei vielä tullut kokoa L mutta mustana sitä on nyt saatavilla. M05 talvilakkia tuli nyt kokoa 58 ja muitakin kokoja. 59 jäi vielä uupumaan. Turkisvuorisia rukkasia on vielä vähän jäljellä ja lisää tulee tiistaina 19.1. ei siis huolta vaikka pakkaset jatkuvat. Lämmintä riittää.

14.1.2021

Pitkään puutelistalla olleita puuvillakaulureita on taas saatavana. Nyt tuli kanssa kylmiin keleihin sopiviin merinovälihousuihin pienempiä kokoja (S, M, L). Samoin saatiin lisää turkisvuorisia rukkasia.

7.1.2021

Savotta -täydennyksiä on matkalla Eräreppuun: Selkäreppu 123 vihreä, Jääkäri M musta, Jääkäri M vihreä, Pystytasku L vihreä, Jääkäri S vihreä, Päiväreppu 202 vihreä, Torrakko 2.5 musta, Retkipatja SA-malli, BIG BAD STOVE Risukeitin

Saapuvat viikolla 2. Nyt jo tilattavissa verkkokaupassa.

Nahkarukkasia aidolla lammasvuorilla on myös tulossa lisää. Vielä on pieniä määriä varastossa mutta uusia saadaan heti viikon 2 alkuun. Uutuuksina tulevat metsästäjän sormikkaat, joilla on kätevä käsitellä pyssyä ja jotka ovat lämpimät sekä tuulenpitävät. Nahkaisia kelkkahansikkaita irtoteddyvuorilla tulee sekä naisten että lasten kokoja. Näillä pitäisi talven pakkasissa hyvinkin pärjäillä.

Hankintasissit ovat taas tänäänkin pikku jotoksella jossakin päin Suomea. Jo huomenissa saamme tietää mitä he retkellään ovat saaliiksi saaneet. Todennäköisesti lisää SA-tavaraa. Se ainakin on reissun tarkoitus.

Merinovillaisia miesten välihousuja ollaan myös saamassa lisää. Lähinnä pieniä kokoja, kun isoja on hyllyssäkin.

5.1.2021

Tulihan se talvi lopulta koko Suomeen. Ainakin täällä Varkauden korkeudella on luvassa lähiviikkoina kunnon pakkasia. Onneksi merinovillatuotteita riittää vielä:kerrastoja (Anar ja Tam-Silk), Nature Wild -merinovillasukkia (sisällä 100% merinovillafrotee), pipoja, putkihuiveja, kaulureita, kynsikkäitä ja käsineitä.

M05-lumikuvioisia lämpöasuja on vielä muutamia jäljellä. Talvimetsäkuvioisia odotellaan lisää vielä tammikuussa. Kerromme heti, kun niiden aikataulu varmistuu.


30.12.2020

Hankintasissit kävivät taas keikalla. SA-kamppeisiin saatiin mukavasti täydennystä: M62-maastoasua kokoja 48-56 sekä irtohuppuja ko. asuun. Isompia kokoja joudutaan vielä odottelemaan. Uutuutena löytyi AK47:n tst-vyöhön kiinnitettäviä 3:n lippaan lipastaskuja, rouheaa sovjet-tuotantoa. Käyttämättömiä SA-nahkasaappaita saatiin kokoa 45 ja sarkavaatteisiin kivasti täydennyksiä. Tavara löytyy helpoiten valinnasta Suomen Armeija.

29.12.2020

Saimme täydennystä Levenhuk-kiikareihin. Suosittua pikkukiikaria Atom 8x21 on taas tarjolla. Uutuutena tuli Atom 8-20x25 "agenttikiikari" jolla voit zoomata suurennoksien 8-20 välillä. Levenhuk Atom 7x35 on puolestaan laajan näkökentän omaava yleiskiikari. Yhteistä kaikille on hyvä optiikka ja kukkaroystävällinen hinta.

26.12.2020

Joulun ja Uuden Vuoden välipäivinä uudistamme Bunkkeria eli alakerran ylijäämäosastoa. Aikansa palvelleet verkkohyllyt muutetaan kapeampiin, joissa tavara paremmin näkyvissä ja helpompi poimia mukaan Hyllykorkeus on myös säädettävissä tuotteiden vaatiman tilan mukaan. Hyllyt ovat kierrätyskamaa, kuten myytävätkin. Verkkohyllyt laitamme kiertoon seuraavalle tarvitsevalle.

23.12.2020

Tänään liike on auki viimeistä päivää ennen Joulua. Verkkokauppa toki 247. Oikein hyvää Joulua kaikille. Ovesta tömähti juuri sisään Saksan paketti, jota itse asiassa odotimme jo edellisviikolla mutta aina ei mene ihan putkeen Joka tapauksessa puramme sen mahdollisimman nopeasti ja laitamme saataville verkkokauppaan.

Tähän tulee sitten lisätietoa mitä laatikoista paljastuu. Uusina tuotteina tuli oliivia toppaliiviä, maastoboxereita ja mustia kasvomaskeja pieni koe-erä.

15.12.2020

Tänään tulla tupsahti lisää jo tovin odotettuja Anarin Muohta -lumipukuja kokoja L - 3XL. Nämä ovat viimeiset, jotka saadaan vielä tälle talvelle. Brittien kevyttä täysvalkoista lumipuvun takkia saatiin kanssa pieni erä. Molemmat toimivat hyvin talviseen maisemaan maastouduttaessa.

Saksan paketteja puramme myös tänään. Tavarat pyrimme saamaan verkkokauppaan mahdollisimman nopeasti. Täydennyksenä tuli brittien lämpöhousuja. Ne ovat kevyet ja todella lämpimät toiselta puolelta vihreät ja toiselta puolelta hiekanväriset kääntöhousut (autiomaassa yöt ovat tosi kylmiä).

16.12.2020

SA marinovillapipoon tuli lisäyksiä ja oliivin väristä pipoa on taas hyllyssä.

Verkkokauppaamme on vaivannut outo vika, joka koskee ainakin Crome-selainta, joka varoittaa suojaamattoman lomaketiedon lähettämisestä. Ohitse pääsee klikkaamalla LÄHETÄ SILTI. Microsoftin Edge -salain toimi meillä moitteetta. Palvelun tarjoaja tutkii asiaa.

15.12.2020

Saatiin pikatoimituksena lisää turkisvuorisia kintaita ja kykenemme laittamaan aamupäivällä tulleet tilaukset vielä saman päivän postiin. Ja osan iltapäivälläkin tulleista. Anarin lumipukuja on tulossa lisää parin päivän sisällä.

11.12.2020

Turkisvuoriset kintaat menivät parissa päivässä. Vielä on kokoja 8:iin asti jäljellä, samoin lasten kokoja ja sormikkaita. Olemme saamassa täydennyksiä sekä aikuisten pieniin että suuriin kokoihin vielä ensi viikon alussa. Niin, että ne ehtivät vielä joulumyyntiin.

Lumipukuja on mennyt rivakasti. Anarin Muohkan menekki yllätti ja pienet koot ovat loppumassa. Kokoihin L, XL, 2XL ja 3XL saamme vielä pienen täydennyksen ensi viikon alkuun. SA M05 -lumipuku on myös vähissä eikä siihen näillä näkymin ehditä saada täydennystä tälle talvelle. Tarkista valikoima täällä.

Saimme pienen erän aitoja käsin tehtyjä kuksia parahiksi joulun lahjamyyntiin. Kuksat löydät täältä.

9.12.2020

Tänään saapui täydennystä aidolla turkisvuorilla varustettuhin nahkakäsineisiin. Aikuisten rukkasiin tuli lisää pieniä kokoja. Lisäksi valikoimaa täydennettiin lasten turkisvuorillisilla rukkasilla ja aikuisten sormikkailla. Hetken kuluttua nämäkin ovat kaupassa saatavilla.

6.12.2020

Kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Viime aikoina olemme pitäneet nettimyynnissä ainoastaan uudempaa SA M62-maastoasua (Jos nyt sitä uudeksi voi sanoa, kun tuoreimmatkin ovat vuodelta 1990.) lähinnä siksi, että se on mitoitukseltaan reilumpaa vastaten vaatteiden nykyistä mitoitusta. Nyt olemme eriyttäneet uuden tuotteen SA M62 (vm. 62-79) -maastoasun, joka on siis tuo 60-luvun mitoituksella tehty malli. Tietoa mitoituksesta löytyy tuotteen kuvaksesta.


4.12.2020

Talvilakin M05 täydennyserä saapui samoin lisää mustaa ja vihreää M91-pooloa. Ne on päivitetty verkkokauppaan. M05 pakkastakit "Hunter" talvimetsäkuviolla täydentyvät tammikuussa. Tarkempi päivä täsmentyy joulukuun aikana.

2.12.2020

Hankintasissimme iskivät varusvarastolle. Onnistuneen retken ansiosta saimme täydennettyä varsin laihaksi mennyttä SA-tavaravalikoimaa. M62 maastoasua löytyy nyt varsin mukavasti. Kokardejakin saatiin leijonavöistä puhumattakaan. Jonkin verran on saldoja jo päivitetty ja lisää laitetaan päivän kuluessa. Tuttua harmaata karvalakkia on nyt aika hyvä kokovalikoima. Samoin sarkahousuja ja M83 palveluspukuja.

SA-poolot ovat nyt hyllyssä mutteivat tämänhetkisellä kysynnällä kovin pitkään. Anarin merinovilla-alusasuja ja lumipukuja laitettiin jo esille ja verkkokauppaan.

Päivän lopuksi saapuivat SA M05-lumipuvut. Päivitämme huomenissa verkkokauppaan.

28.11.2020

Poolot ovat nyt Postin hoteissa ja odotamme niitä paikkakunnalle maanantaina tai viimeistään tiistaina. Heti ensimmäisenä pannaan toimittamalla jo varatut ja ansiokkaan pitkään odotelleet asiakkaamme. Kiitos pitkämielisyydestänne. Verkkokaupan saldoihin nyt lisätyistä olemme vähentäneet nämä, joten kaikki kaupassa oleva on siis tilattavissa.

Perjantaina saimme taas merinovillakynsikkäistä kokoa S-M, joka oli päässyt loppumaan jo muutama viikko sitten. Uutena värinä tuli oliivinvihreä (aikaisemmin vain kokona L-XL) asiakkaiden toiveesta. Ja onhan tuo oliivinvihreä tai ehkäpä sellainen talvisen korpikuusenvihreä tosi hieno väri. Muut värit ovat musta, grafiitinharmaa ja punainen.

27.11.2020

Inari tulee Varkauteen. Eräreppu on sopinut Anar (suomennettuna Inari) erä- ja outdoor-tuotteiden myynnistä myymälässä ja verkkokaupassa. Anarin laajasta tarjonnasta valitsemme asiakkaillemme parhaiten sopivia varusteita ja ne tulevat täydentämään jo nyt hyvää valikoimaamme. Uudet tuotteet tulevat myyntiin asteittain aina sesongin mukaisesti. Aloitamme talvivaatteilla: 100% merinovillaiset alusasut miehille ja naisille sekä lumipuvut ovat saatavilla myymälässämme jo ensi viikolla. Verkkokaupasta niitä voi tilata jo viikonloppuna. Lue lisää Anarin tarinasta.

Koska myymälätilamme on rajoitettu, poistamme tällä hetkellä mm. villaneuleita ja eräasuja uusien tieltä. Kannattaa kurkistaa.

Villasilkkikerrastot on nyt täydennetty verkkokaupan saldoihin.

25.11.2020

Mustat SA M91 -poolot on täydennetty saldoihin. Villasilkkikerrastojen isot koot, jotka jäivät uupumaan viime toimituksesta ovat lähteneet tulemaan meille Matkahuollolla. Odottelemme niitä huomiseksi torstaiksi 26.11.

24.11.2020

Tarkistimme juuri lähetyksen sijaintia postin seurannasta. Paketit olivat Kuopiossa puoliltapäivin, joten toivoa on, että saamme noutaa ne vielä tänään tai sitten viimeistään huomenna 25.11. Eli tulossa olisi mustaa pooloa, m05-täydennyksiä ja SA-vöitä.

Vihreät poolot ovat lähdössä tehtaalta näillä näkymin perjantaina. Siis viikolla 49 pitäisi olla niitäkin saatavilla.

23.11.2020

Viikonloppuna meni M91-pooloja siihen malliin, että varastot kävivät melko pieniksi. Ei hätää. Mustaa pooloa on jo tulossa ja saldot päivittyvät huomenissa. Myös M05 maastohousuihin tulee täydennyksiä, samoin M05-karvalakkeihin ja -kenttälakkeihin.

21.11.2020

Tänään taas on laitettu uusia tuotteita poistoon mm. Jelou Fox Korpi ja Luoto softshell -maastopuvut (Voit ostaa erikseen takin ja housut tai vaikka vain toisen). Katso poistotarjouksista.

20.11.2020

Tänään alkoi Collector-laskun maksuaikakampanja ajalle 20.11.2020 - 8.1.2020. Valitessasi Collector-laskun maksutavaksi voit saada korotonta maksuaikaa aina 28.2.2021 asti. Tämä helpottaa joulunajan lahjaostosten tekemistä, kun jouluna tuppaa olemaan muutakin rahanmenoa.

Lisäsimme verkkokauppaan uuden maksutavan "Maksu myymälässä". Se on tarkoitettu käytettäväksi yhtenä maksutapana, kun toimitustavaksi on valittu "Nouto myymälästä". Tällöin pidämme tuotetta varattuna asiakkaalle seuraavan työpäivän loppuun asti. Jos haluat, että tuotetta säilytetään pidempään, joudut maksamaan tuotteen etukäteen (verkkomaksu tai Collector-lasku).

19.11.2020

Tänään saimme hieman täydennyksiä armeijan poolopaitoihin. Mustassa on nyt kaikkia kokoja. Vihreät ovat tehtaalla leikattuina mutteivat vielä kasattuina. Nyt odotamme milloin ne pääsevät neulomoon. Että tulossa on.

Villasilkkikerrastot tulivat vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen. Mutta, jotta kaikki ei olisi täydellistä, jäi vielä housuja kokoja XL ja XXL tulematta.

Olemme sopineet tunnetun Suomessa suunnitellun erätuotevalikoiman jälleenmyynnistä. Saamme niitä myyntiin vielä ennen joulua. Tilanpuutteen vuoksi joudumme luopumaan muutamista tuotteista, jotka myymme poistohintaan. Nyt kannattaa klikata tarjouksiin.