Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Erärepun uutiset

24.11.2020

Tarkistimme juuri lähetyksen sijaintia postin seurannasta. Paketit olivat Kuopiossa puoliltapäivin, joten toivoa on, että saamme noutaa ne vielä tänään tai sitten viimeistään huomenna 25.11. Eli tulossa olisi mustaa pooloa, m05-täydennyksiä ja SA-vöitä.

Vihreät poolot ovat lähdössä tehtaalta näillä näkymin perjantaina. Siis viikolla 49 pitäisi olla niitäkin saatavilla.

23.11.2020

Viikonloppuna meni M91-pooloja siihen malliin, että varastot kävivät melko pieniksi. Ei hätää. Mustaa pooloa on jo tulossa ja saldot päivittyvät huomenissa. Myös M05 maastohousuihin tulee täydennyksiä, samoin M05-karvalakkeihin ja -kenttälakkeihin.

21.11.2020

Tänään taas on laitettu uusia tuotteita poistoon mm. Jelou Fox Korpi ja Luoto softshell -maastopuvut (Voit ostaa erikseen takin ja housut tai vaikka vain toisen). Katso poistotarjouksista.

20.11.2020

Tänään alkoi Collector-laskun maksuaikakampanja ajalle 20.11.2020 - 8.1.2020. Valitessasi Collector-laskun maksutavaksi voit saada korotonta maksuaikaa aina 28.2.2021 asti. Tämä helpottaa joulunajan lahjaostosten tekemistä, kun jouluna tuppaa olemaan muutakin rahanmenoa.

Lisäsimme verkkokauppaan uuden maksutavan "Maksu myymälässä". Se on tarkoitettu käytettäväksi yhtenä maksutapana, kun toimitustavaksi on valittu "Nouto myymälästä". Tällöin pidämme tuotetta varattuna asiakkaalle seuraavan työpäivän loppuun asti. Jos haluat, että tuotetta säilytetään pidempään, joudut maksamaan tuotteen etukäteen (verkkomaksu tai Collector-lasku).

19.11.2020

Tänään saimme hieman täydennyksiä armeijan poolopaitoihin. Mustassa on nyt kaikkia kokoja. Vihreät ovat tehtaalla leikattuina mutteivat vielä kasattuina. Nyt odotamme milloin ne pääsevät neulomoon. Että tulossa on.

Villasilkkikerrastot tulivat vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen. Mutta, jotta kaikki ei olisi täydellistä, jäi vielä housuja kokoja XL ja XXL tulematta.

Olemme sopineet tunnetun Suomessa suunnitellun erätuotevalikoiman jälleenmyynnistä. Saamme niitä myyntiin vielä ennen joulua. Tilanpuutteen vuoksi joudumme luopumaan muutamista tuotteista, jotka myymme poistohintaan. Nyt kannattaa klikata tarjouksiin.