Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

M05 pakkashousut Hunter, lumikuvioM05-pakkashousut ovat tutut armeijasta ja ne on valmiina kovimpiin pakkasiin. Nämä Suomen sotaväenkin vuolaasti kehumat henkselihousut ovat omiaan pilkki- tai hirvipassihommiin. Housut on erittäin helppo pukea päälle ja riisuakin, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Näppärät, maastoon sulautuvat kylmän kelin pakkashousut. Housujen lahkeissa löytyy molemmin puolin vetoketjut jotka avautuvat ylös asti. Avautuvien sivujen ansiosta housut on helppo pukea isotkin saappaat jalassa. Henkselit pitävät housut ylhäällä ja vyötärön leveyttä voi säätää kuminauhakiristyksellä. Vetoketjut, klipsit ja materiaalit on valittu kestämään kovaa käyttöä (päällikangas puolustusvoimien spesifikaation täyttävää pakkaskangasta lumikuviolla).

"Hunter" mallin housut ovat metsästys ja eräkäyttöön parannellut versiot puolustusvoimien mallista. Samat laadukkaat materiaalit, mutta housujen etupuoli nousee korkeammalle ja etupuolella taskut reisien korkeudella. Täytteenä lämpimämpi Climashield onttokuituersite, joka tekee housuista vielä intin mallia eristävämmät kovilla pakkasilla. Käytännöllisenä lisäyksenä lahkeiden suissa kuminauhakiristys.

Katso myös: M05 pakkastakki "Hunter", lumikuvio

Materiaalit:

Päällikangas: M05 pakkaskangas, 70% polyester / 30 % puuvilla
Vuori, vanu ja fleece 100% polyester

Hinta:197.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
(7)48 S1 kpl
(7)50 M2 kpl
(7)52 L1 kpl
(7)54 XL2 kpl

Suosittelemme myös

Britti maastohousu Combat DPM, ylijäämä

brit_combathousut_dpm_1.JPG&width=280&height=500
Brittien "Combat" merkinnän housut ovat yksinkertaisen toimivat pöksyt kaikkeen maastossa könyämiseen. Kestävä ja hengittävä kangas, ilmava leikkaus, hyvät tasku ja helppo hoito; mitäpä sitä muuta erähousuilta kaipaa. Kahisematon kangas sopii hyvin myös metsästykseen.
Kuten muutamat muut Brittien armeijahousut..
Hinta: 17.95 €

Itävaltalainen kenttätakki, oliivi, käyttämätön ylijäämä

itavalta_kenttatakki_oliv1.jpg&width=280&height=500
Todella siisti ja laadukkaista materiaaleista valmistettu Itävallan armeijan kenttätakki käyttämättömänä ylijäämänä. Erinomainen takki eräkäyttöön, mutta yksivärisenä tämä sopii mukavasti myös urbaaniin ympäristöön.
Takki on valmistettu tiiviistä ja kestävästä puuvilla-polyesterikankaasta ja sen sisäpuoli..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »