Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet vaihdoista ja tuotepalautuksista

Sinulla on lainmukainen 14 pv:n vaihto-/palautus-oikeus verkkokaupasta ostamillesi tuotteille.

Tuotteiden palauttaminen tapahtuu postitse osoitteeseen:


Vaeltajan Eräreppu / Dextor Sales Oy

Asiakaspalvelu

Kauppakatu 20

78200 VARKAUS

Lisäksi osoitelappuun puhelinnumero ja sähköpostiosoite:

+358442045118

tilaukset.erareppu@gmail.com

Tuotteet voi vaihtaa/palauttaa mikäli ne täyttävät toimitusehdoissa mainitut myyntikuntoa koskevat vaatimukset eli ovat käyttämättömät ja vahingoittumattomat. Pakkaa tuotteet palautusta varten niin, että säilyvät myyntikuntoisina perille asti. Alusvaatteita (pakkaukset avattu), personoituja (nimilaput yms.) tai asiakkaalle räätälöityjä (lahkeet lyhennetty tms.) tuotteita emme vaihda eikä niitä voi palauttaa.

Kun haluat vaihtaa tuotteita ole yhteydessä asiakaspalveluumme (sähköposti tilaukset.erareppu@gmail.com). Näin voimme varata tuotteen vaihtoa varten tai tarvittaessa tilata uuden toimittajalta. Vaihtotuotteen lähetämme sinulle postimaksuvapaasti (yhden kerran tilausta kohti).
Laita palautuslähetykseen mukaan alkuperäisen tilauksen numero (löytyy lähetteeltä) ja tieto siitä mitä vaihdosta on sovittu. Jos kyseessä on palautus, laita mukaan tilinumero, jolle rahat palautetaan. Käsittelemme palautuksen viimeistään viikon sisällä siitä, kun olemme saaneet paketin postitse. Yleensä jo samana päivänä. Tämän jälkeen palautamme rahat annetulle tilille. Paytrail -suorituksissa odotamme, että rahat ovat ensin tuloutuneet tilillemme. Joka tapauksessa palautus tapahtuu viimeistään 30 pv:n kuluttua tuotteiden meille saapumisesta.

Palautuksen postituskulut kuuluvat toimitusehtojen mukaisesti ostajalle. Emme myöskään nouda lunastettavia lähetyksiä.