Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

> Haalarit

Haalarit ja niiden lämpövuoret.

Tuotteita yhteensä 9 kpl
hylje_m05woodland_haalari6.jpg&width=280&height=500

HYLJE M05 Winter Woodland

HYLJE on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien talvitakissa käytössä oleva M05 Winter Woodland kuosi sulauttaa sinut huomaamattomaksi syksyiseen metsään. Kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti..
Hinta: 299.90 €
Vaihtoehdot
hylje_m05haalari1.jpg&width=280&height=500

HYLJE Snow Camo M05

HYLJE Snow Camo M05 on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien käytössäkin oleva lumicamokuosi sulautuu lumiseen metsään kuin suojaväri, ja kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti vaikeakulkuisessakin..
Hinta: 309.90 €
Vaihtoehdot
hylje-xtreme-haalari-musta-1-1200x1200-1024x1024.jpg&width=280&height=500

HYLJE Xtreme

HYLJE Xtreme on koko HYLJE-tuoteperheen lämpimin haalari. Se on suunniteltu erityisesti  erittäin kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja puuhailuun. Alunperin se kehitettiin  viranomaisten moottorikelkkapuvuksi täyttämään äärimmäisen korkeat vaatimukset. HYLJE Xtreme onkin monen luottoasu vaativiin talvikeleihin..
Hinta: 599.90 €
Vaihtoehdot
britti_palosuojahaalari_va1.jpg&width=280&height=500

Britti suojahaalari, palosuojattu, käyttämätön ylijäämä

Brittiläinen suojahaalari kokovalkoisena. Vahvasta kankaasta valmistettu haalari sopii hyvin työhaalariksi, mutta tätä voi soveltaa myös lumipukuna talven jahdeissa. 
Valmistettu palosuojakäsitellystä puuvillakankaasta, joten haalari ei leimahda kipinän osuessa kankaaseen. Vahva kangas kestää myös hyvin..
Hinta: 24.95 €
Vaihtoehdot
britti_palosuojahaalari_si1.jpg&width=280&height=500

Britti suojahaalari tummansininen, palosuojattu, ylijäämä

Brittiläinen suojahaalari. Edullinen ja toimiva työhaalari palosuojatusta kankaasta, sopii siis hyvin myös kipinähommiin.
Haalareiden malli vaihtelee yksilöittäin, yleensä rinnassa ja sivuilla taskut molemmin puolin. Pystysulku tarranauhalla.
Vaihtoehdot haalareihin merkittyjä kokoja muodossa: henkilön..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
brit_afvhaalari_mtp.jpg&width=280&height=500

Britti AFV miehistön haalari, MTP, ylijäämä

Brittiläisellä  MTP kuosilla kuvioitu maastohaalari kevyestä ja hengittävästä kankaasta. Vuoriton haalari on suunniteltu panssariajoneuvomiehistön harjoitushaalariksi, mutta siviilikäytössä se sopii monipuolisesti naamiointiin tai työhaalariksi. 
Monitaskuinen haalari on leikkaukseltaan sopivan väljä..
Hinta: 69.95 €
Vaihtoehdot
brit_villahaalari1.JPG&width=280&height=500

Britti air crew villahaalari, oliivi, ylijäämä

Brittilentäjän villahaalari on kuin SA m83 villapaita, johon on neulottu lahkeet ja laitettu eteen kokopitkä vetoketju. Haalari mukautuu kantajansa vartalonmuotoihin kuten SA villapusero.  Joustava malli sopii sekä miehille että naisille.
Resorineule synnyttää neuleeseen ilmakanavat, jotka eristävät..
Hinta: 79.90 €
Vaihtoehdot
brit_haalari_dpm.JPG&width=280&height=500

Britti AFV maastohaalari, DPM, ylijäämä

Brittien DPM kuviollinen haalari. Kevyt ja ilmava materiaali sekä paljon taskuja. Kaksi rintataskua joiden yhteydessä kynätaskut, sivutaskut, reisitaskut sekä taskut pohkeiden korkeudella. Hihoissa kiristys tarranauhalla ja lahkeiden suissa kuminauhat sekä vetoketjut. Vyötäröllä kiristys. Olkapäillä..
Hinta: 39.90 €
Vaihtoehdot
sam63_pilottihaalari1.JPG&width=280&height=500

SA M63 Ilmavoimien haalari, ylijäämä

Suomen ilmavoimien haalari, malli 63. Hieman vanhempaa mallia, mutta edelleen oikein mainio käyttövaate sekä mukava löytö alan keräilijöiden valikoimiin.
Kestävästä kankaasta valmistettu lentohaalari käy siviilipuolella myös vähemmän lennokkaisiin toimiin. Simppeli haalari on mukava käyttää ja materiaalit..
Hinta: 49.00 €
Vaihtoehdot