Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti AFV maastohaalari, DPM, ylijäämä

Brittien DPM kuviollinen haalari. Kevyt ja ilmava materiaali sekä paljon taskuja. Kaksi rintataskua joiden yhteydessä kynätaskut, sivutaskut, reisitaskut sekä taskut pohkeiden korkeudella. Hihoissa kiristys tarranauhalla ja lahkeiden suissa kuminauhat sekä vetoketjut. Vyötäröllä kiristys. Olkapäillä lujat lenkit joista kaverin voi nykäistä suojaan tosipaikan tullen. 

Koot ilmoitettu haalariin merkittynä kokona (henkilön suosituspituus/rinnanympärys).

Käytettyä armeijan ylijäämää. Käytetty harjoitushaalareina panssaroitujen ajoneuvojen koulutuksessa, joten kulumaa ja paikkoja saattaa esiintyä vaihtelevissa määrin.

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
190/96 cm1 kpl

Suosittelemme myös

Tsekki t-paita, OD, käyttämätön ylijäämä

tsekki_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Vihreä puuvillainen t-paita Tsekkien armeijalta, ihan käyttämättömiä vielä. Perinteinen pyöreäkaluksinen paita on valmistettu 150 g/m² kankaasta joten varsin mukava myös kuumemmalla säällä. Sileä neulos tuntuu mukavalta ihoa vasten ja armeijatyyliin sopivasti paita on erittäin vahvasti mallia "käytä-pese-käytä-pese..
Hinta: 10.00 €

SA leipälaukku, ylijäämä

sa_leipalaukku_ylij2.JPG&width=280&height=500
Näitä meiltä on usein kysytty ja viimein saatiin valikoimaan: Ihka aito SA leipälaukku suoraan armeijan varastoista. Hienon retro olkalaukku toimii siviilikäytössä mainiosti päivälaukkuna ja siinä kulkee mukana sopiva määrä tarpeellista irtaimistoa.
Laukun pitkä läppä suljetaan läpän alle piiloon jäävillä..
Hinta: 12.50 € - 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »