Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimituskulut ja maksutavat

Toimituskulut

Kaikkialle Suomeen 5,99€ (Matkahuollon Lähellä -paketti) tai 6,55 € (Postin normaalipaketti) ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa. Toimitukset Matkahuollon tai postin jakelupisteisiin. Postin kotipaketin 10,99€ (6,55€ yli 100€ ostoksissa). Poikkeuksena erityisen isot ja raskaat (esim. puolijoukkueteltat) tai erikoisen muotoiset erikseen käsiteltävät tavarat, joista peritään todelliset toimituskulut.

Jos pääset noutamaan tavarat liikkeestämme selviät 0 € toimituskuluilla. Valitse tällöin toimitustavaksi: Nouto myymälästä.

Ulkomaat: Ulkomaille toimitettavien tilausten toimituskulut lasketaan tapauskohtaisesti. Ota yhtyettä sähköpostilla tilaukset.erareppu@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Maksutavat

PAYTRAIL tarjoaa maksuvaihtoehdoiksi suomalaisten pankkien verkkomaksut. Luottokortit: VISA, Mastercard, American Express. Muita maksutapoja: MobilePay, Collector Bank (lasku/osamaksu), Jousto (lasku/osamaksu), PayPal.

Ennakkomaksussa keräämme ja varaamme tilauksen mukaiset tuotteet. Tämän jälkeen lähetämme asiakkaalle laskun (pdf) sähköpostitse. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet asiakkaalle.

Postiennakolla maksettaessa (minimitilaus: tuotteiden hinta 30 €) keräämme ja toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti ja maksu tapahtuu lähetystä noudettaessa. Postiennakko on mahdollinen ainoastaan Suomessa. Postiennakosta perimme toimituskulun lisäksi maksutapakuluna 5,80 €. Postiennakko käytössä vain Postin normaaleissa Postipaketti toimituksissa (ei Postin Kotipaketti, Matkahuolto).

Maksu myymälässä maksutavalla voit maksaa myymälästä noudettavan tilauksen noudon yhteydessä.


Toimitusajat

Käsittelyaikamme on yleensä 0-2 arkipäivää, ennen klo 14:sta tulleet tilaukset pyrimme saamaan vielä saman päivän kuljetukseen. Posti- tai matkahuolto tuo yleensä paketit parissa päivässä noutopisteeseen. Jos tuote on päässyt jostain syystä varastostamme loppumaan, toimitusaika saattaa olla pidempi 1-3 viikkoa. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme tilanteesta tilaajalle sähköpostilla tai viestillä.


Tilauksen hyväksyminen

Kun olet tehnyt tilauksen, saat siitä vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tekemäsi tilaus on sitova sopimus kaupasta ja käynnistää meillä toimitusprosessin. Tuote on poistuu verkkokaupastamme ja lähtee useimmiten hyvin nopeasti matkaan. Emme takaa, että voimme tehdä mitään muutoksia jälkikäteen tilaukselle vaan se lähtee niillä tiedoilla, jotka olet tilaukseen syöttänyt. Pidätämme itsellämme myös oikeuden olla hyväksymättä tehtyä tilausta.

Sinulla on lainmukainen 14 pv:n vaihto-/palautus-oikeus verkkokaupasta ostamillesi tuotteille.

1. Lähetä vaihdettavat/palautettavat tuotteet osoitteeseen:

Vaeltajan Eräreppu / Dextor Sales Oy Asiakaspalvelu
Kauppakatu 46
78200 VARKAUS
+358442045118
tilaukset.erareppu@gmail.com


Huom! Muista puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Palautuksen postitus-/rahdituskulut kuuluvat toimitusehtojen mukaisesti ostajalle. Voit ostaa kuljetuksen Postin tai Matkahuollon verkkopalvelusta tai palvelupisteeltä. Yleensä verkkopalvelusta ostettu kuljetus on edullisin.


HUOM! Palautuksen voit lähettää Varkaudessa sijaitsevaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai automaattiin, ei siis tarvitse maksaa lisäpalveluna ovelle kuljetusta.

Palauta tavalla, josta sinulle jää seurantatunnus ja säilytä palautuksen lähetystunnus, kunnes palautus/vaihto on käsitelty.

2. Tee korvaavan tuotteen vaihtotilaus:

Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta tuote kohdan 1 mukaan ja tilaa haluamasi vaihtotuote verkkokaupasta. Valitse Toimitustapa: Vaihto (Matkahuolto) ja Maksutapa: Vaihto

Keräilemme tuotteen odottamaan palautettavaa tuotetta. Jos vaihdokki tuotteiden hinta on korkeampi kuin palautettavien, lähetämme sähköpostilaskun erotuksen osalta. Jos vaihdokki on edullisempi, lähetä meille tilinumero johon palautamme vaihdosta yli jäävän summan.

Vaihtotuote lähetetään vaihtotilauksessa annettujen tietojen mukaan ilman toimituskuluja. Vaihdot toimitetaan Matkahuollon Lähellä tai XXS pakettina. Jos haluat vaihdon Postin Postipakettina, ilmoita asiasta sähköpostilla tai tilauksen lisätietokentässä.


Reklamaatiot ja virheelliset toimitukset

Reklamaatioiden tai virheellisten tuotteiden vaihdot ja palautukset käsitellään tapauskohtaisesti. Ilmoita palautuksesta/vaihdosta sähköpostilla osoitteeseen tilaukset.erareppu@gmail.com ja saat ohjeistuksen palautuksen suorittamiseen.