Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimituskulut ja maksutavat

Toimituskulut

Kaikkialle Suomeen 5,85 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa normaaleista postipaketeista. Toimitukset postin jakelupisteisiin. Poikkeuksena erityisen isot ja raskaat (esim. puolijoukkueteltat) tai erikoisenmuotoiset erikseen käsiteltävät tavarat, joista peritään todelliset toimituskulut.

Matkahuollon lähellä paketti 5,95 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa. Poikkeuksena normaalia isommat ja raskaat paketit, joista veloitus todellisten kulujen mukaan.

Jos pääset noutamaan tavarat liikkeestämme selviät 0 € toimituskuluilla. Valitse tällöin toimitustavaksi: Nouto liikkeestä.

Ulkomaat: Tällä hetkellä toimitamme tuotteita Suomen lisäksi Ruotsiin. Muualle ulkomaille emme pääsääntöisesti toimita tilauksia. Jos toimitamme, hinnat neuvotellaan tilauskohtaisesti.

Maksutavat

PAYTRAIL tarjoaa maksuvaihtoehdoiksi suomalaisten pankkien verkkomaksut. Luottokortit: VISA, Mastercard, American Express. Muita maksutapoja: MobilePay, Collector Bank (lasku/osamaksu), Jousto (lasku/osamaksu), PayPal.

Ennakkomaksussa keräämme ja varaamme tilauksen mukaiset tuotteet. Tämän jälkeen lähetämme asiakkaalle laskun (pdf) sähköpostitse. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet asiakkaalle.

Postiennakolla maksettaessa (minimitilaus 30 €) keräämme ja toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti ja maksu tapahtuu lähetystä noudettaessa. Postiennakko on mahdollinen ainoastaan Suomessa. Postiennakosta perimme toimituskulun lisäksi maksutapakuluna 5,33 €.

Maksu myymälässä maksutavalla voit maksaa myymälästä noudettavan tilauksen noudon yhteydessä.


Toimitusajat

Käsittelyaikamme on yleensä 0-1 arkipäivää, ennen klo 14:sta tulleet tilaukset pyrimme saamaan vielä saman päivän kuljetukseen. Posti- tai matkahuolto tuo yleensä paketit parissa päivässä noutopisteeseen. Jos tuote on päässyt jostain syystä varastostamme loppumaan, toimitusaika saattaa olla pidempi 1-3 viikkoa. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme tilanteesta tilaajalle sähköpostilla tai viestillä.


Tilauksen hyväksyminen

Kun olet tehnyt tilauksen, saat siitä vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tekemäsi tilaus on sitova sopimus kaupasta ja käynnistää meillä toimitusprosessin. Tuote on poistuu verkkokaupastamme ja lähtee useinmiten hyvin nopeasti matkaan. Emme takaa, että voimme tehdä mitään muutoksia jälkikäteen tilaukselle vaan se lähtee niillä tiedoilla, jotka olet tilaukseen syöttänyt. Pidätämme itsellämme myös oikeuden olla hyväksymättä tehtyä tilausta.


Vaihdot ja palautukset

Sinulla on lainmukainen 14 pv:n palautus-/vaihto-oikeus verkkokaupasta ostamillesi tuotteille.


Vaihdettavat/palautettavat tuotteet postitetaan osoitteeseen:

Vaeltajan Eräreppu / Dextor Sales Oy Asiakaspalvelu

Kauppakatu 46

78200 VARKAUS

Huom! Lisäksi osoitelappuun puhelinnumero ja sähköpostiosoite:

+358442045118

erareppu@gmail.com

Tuotteet voi vaihtaa/palauttaa mikäli ne täyttävät toimitusehdoissa mainitut myyntikuntoa koskevat vaatimukset eli ovat käyttämättömät ja vahingoittumattomat. Pakkaa tuotteet palautusta varten niin, että säilyvät myynti-kuntoisina perille asti. Alusvaatteita ei voi vaihtaa/palauttaa, jos pakkaukset on avattu. Myöskään personoituja (nimilaput yms.) tai asiakkaalle räätälöityjä (lahkeet lyhennetty tms.) tuotteita ei voi vaihtaa/palauttaa. Laita palautuslähetykseen mukaan tilauksen numero (löytyy lähetteeltä) ja tilaajan nimi.

Palautuksen voit lähettää Varkaudessa sijaitsevaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai automaattiin, ei siis tarvitse maksaa lisäpalveluna ovelle kuljetusta.

Vaihtoihin korvaavan tuotteen osalta toimi alla olevan ohjeen mukaan:

Tilaa haluamasi vaihtotuote normaalisti verkkokaupasta.PAITSI: Valitse Toimitustapa: Posti (vaihto) ja Maksutapa: Vaihto

Keräilemme tuotteen odottamaan vaihtoa. Jos vaihdokki tuotteiden hinta on korkeampi kuin palautettavien, lähetämme sähköpostilaskun erotuksen osalta. Jos vaihdokki on edullisempi, lähetä meille tilinumero johon palautamme vaihdosta yli jäävän summan.

Vaihtotuote lähetetään vaihtotilauksessa annettujen tietojen mukaan ilman toimituskuluja. Palautuksen postikulut kuuluvat toimitusehtojen mukaisesti ostajalle.

Huomaa! Postiennakkolähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tuotteen palautus. Koska lähettäjälle aiheutuu tästä ylimääräisiä kuluja, pidätämme oikeuden periä kuljetus/käsittelykulut 24 € tilaajalta jälkikäteen

(kuluttajansuojalaki 5. luku 25§).