Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimituskulut ja maksutavat

Toimituskulut

Kaikkialle Suomeen 5,85 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa normaaleista postipaketeista. Toimitukset postin jakelupisteisiin. Poikkeuksena erityisen isot ja raskaat (esim. puolijoukkueteltat) tai erikoisenmuotoiset erikseen käsiteltävät tavarat, joista peritään todelliset toimituskulut.

Matkahuollon lähellä paketti 5,95 € ja 0 € yli 100 €:n tilauksissa. Poikkeuksena normaalia isommat ja raskaat paketit, joista veloitus todellisten kulujen mukaan.

Jos pääset noutamaan tavarat liikkeestämme selviät 0 € toimituskuluilla. Valitse tällöin toimitustavaksi: Nouto liikkeestä.

Ulkomaat: Tällä hetkellä toimitamme tuotteita Suomen lisäksi Ruotsiin. Muualle ulkomaille emme pääsääntöisesti toimita tilauksia. Jos toimitamme, hinnat neuvotellaan tilauskohtaisesti.

Maksutavat

PAYTRAIL tarjoaa maksuvaihtoehdoiksi pankkikortit ja aika nivaskan luottokortteja. Lisäksi löytyy valikosta lasku/osamaksu -vaihtoehto.

Ennakkomaksussa keräämme ja varaamme tilauksen mukaiset tuotteet. Tämän jälkeen lähetämme asiakkaalle laskun (pdf) sähköpostitse. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet asiakkaalle.

Postiennakolla maksettaessa (minimitilaus 30 €) keräämme ja toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti ja maksu tapahtuu lähetystä noudettaessa. Postiennakko on mahdollinen ainoastaan Suomessa. Postiennakosta perimme toimituskulun lisäksi maksutapakuluna 5,33 €.


Toimitusajat

Toimitusaikamme varastotuotteiden osalta on muutama päivä. Jos tuote on varastosta päässyt loppumaan, 2-3 viikkoa.