Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA peltipaita

SA peltipaitoja tulossa kesäkuussa. Ensimmäiset toimitukset alkavat juhannuksen jälkeen. Ensin saadaan keskikokoja M, L, XL ja laitoimme ne jo ennakkotilattavaksi. Paitoja toimitetaan sitä mukaa, kun niitä valmistuu! Uusia kokoja lisätään tilattaviksi, kun niiden valmistumisajat varmistuvat.

Aidolla ja alkuperäisellä armeijan mallilla valmistettu SA peltipaita on vihdoin saatavilla!

Peltipaita on varmasti suurimpia klassikoita intin vaatteista ja meiltäkin näitä on kysytty lähes viikottain. Kyseessä on siis jo palveluksesta poistunut matalalla kauluksella varustettu paita, jonka alla pidettiin toista yhtä legendaarista vaatetta - verkkopaitaa.

Kestävä ja mukava paita on erinomainen vaate arkeen ja vapaa-ajan eräilyyn. Kangas on valmiiksi pehmitettyä puuvillakangasta, jonka sisäpinta on harjattu mukavan pehmeäksi. Kestävä puuvillakangas "paranee käytössä", eli se pehmenee pesujen myötä todella mukavaksi käyttää.

Paidan kauluksessa ja hihojen suissa napilliset halkiot armeijasta tuttuun tyyliin. Helma on mukavan väljä, takaa pidennetty ja mitoitettu pysymään hyvin aloillaan housuissa. Kuvasta poiketen kauluksessa yhdet napit per puoli.

Mitoitus on reilu ja paita istuu päällä väljästi. Istuvampaa paitaa hakeva tai kokojen rajalle jäävä voi yleensä valita pienemmän vaihtoehdon. Alla kokojen rinnanympärysmitat (mitattu paidasta tasolle levitettynä):

XS: 115 cm
S: 120 cm
M: 125 cm
L: 130 cm
XL: 135 cm
2XL: 140 cm
3XL: 145 cm
4XL: 150 cm

Valitse koko niin, että paitaan jää väljyyttä ja pieni kutistumisvara (kutistuma n. 5% 60C pesussa).

Paidat valmistetaan meille kotimaisella tehtaalla ja taustalla on vahvaa osaamista puolustusvoimien sopimusvalmistajana. Paita valmistetaan mahdollisimman lähelle intin peltipaitoja, eli kaavat ja materiaalit on valittu nykyiseten saatavuuksien rajoissa vastaamaan "valtion virallista". Käytännössä siis voidaan puhua armeijan speksien mukaisesta paidasta.

Materiaalit: 100% puuvilla

Valmistettu Suomessa!

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M Tilattavissa
L Tilattavissa
XL Tilattavissa

Suosittelemme myös

Tsekki t-paita, OD, käyttämätön ylijäämä

tsekki_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Vihreä puuvillainen t-paita Tsekkien armeijalta, ihan käyttämättömiä vielä. Perinteinen pyöreäkaluksinen paita on valmistettu 150 g/m² kankaasta joten varsin mukava myös kuumemmalla säällä. Sileä neulos tuntuu mukavalta ihoa vasten ja armeijatyyliin sopivasti paita on erittäin vahvasti mallia "käytä-pese-käytä-pese..
Hinta: 10.95 €

SA yöasun paita, käyttämätön ylijäämä

sa_yoasun_paita1.JPG&width=280&height=500
Käyttämättömiä intin runkk.. siis SA Int yöasun paitoja. Monille palvelusvuosilta tutuksi tullut ruskea r-asu hauskuuttaa kutsumanimellään, mutta nämä ovat vallan hyvää käyttövaatetta ihan siviilissäkin. Materiaalit ovat laadukkaat ja paksuudeltaan paitaa on mukava käyttää aluspaita tai sellaisenaan..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »