Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA peltipaita

Peltipaidat odottavat tällä hetkellä täydennyksiä. Ilmoitamme saatavuudesta verkkokaupan Uutiset osiossa ja Facebook sivuillamme.

Aidolla ja alkuperäisellä armeijan mallilla valmistettu SA peltipaita on vihdoin saatavilla!

Peltipaita on varmasti suurimpia klassikoita intin vaatteista ja meiltäkin näitä on kysytty lähes viikottain. Kyseessä on siis jo palveluksesta poistunut matalalla kauluksella varustettu aluspaita joka valmistetaan pehmeäksi harjatusta puuvillakankaasta. Kestävä ja mukava paita on erinomainen vaate arkeen ja vapaa-ajan eräilyyn.

Kangas on valmiiksi pehmitettyä puuvillakangasta jonka sisäpinta on harjattu mukavan pehmeäksi. Paita on siis valmis käyttöön eikä se vaadia aivan niin pitkää "sisäänajoa" kuin toiset peltipaidat. Kestävä puuvillakangas "paranee käytössä", eli se pehmenee pesujen myötä todella mukavaksi käyttää.

Paidan kauluksessa ja hihojen suissa napilliset halkiot armeijasta tuttuun tyyliin. Helma mukavan väljä, takaa pidennetty ja mitoitettu pysymään hyvin aloillaan housuissa. Kuvasta poiketen kauluksessa yhdet napit per puoli.

Mitoitus on reilu ja paita istuu päällä väljästi. Istuvampaa paitaa hakeva tai kokojen rajalle jäävä voi yleensä valita pienemmän vaihtoehdon. Alla kokojen rinnanympärysmitat (mitattu paidasta tasolle levitettynä):

XS: 115 cm
S: 120 cm
M: 125 cm
L: 130 cm
XL: 135 cm
2XL: 140 cm
3XL: 145 cm
4XL: 150 cm

Valitse koko niin, että paitaan jää väljyyttä ja pieni kutistumisvara.

Paidat valmistetaan meille kotimaisella tehtaalla ja taustalla on vahvaa osaamista puolustusvoimien sopimusvalmistajana. Paita valmistetaan mahdollisimman lähelle intin peltipaitoja, eli kaavat ja materiaalit on valittu nykyiseten saatavuuksien rajoissa vastaamaan "valtion virallista". Käytännössä siis voidaan puhua armeijan speksien mukaisesta paidasta.

Materiaalit: 100% puuvilla

Valmistettu Suomessa!

Hinta:64.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Odottaa täydennystä Tilattavissa

Suosittelemme myös

Tsekki t-paita, OD, käyttämätön ylijäämä

tsekki_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Vihreä puuvillainen t-paita Tsekkien armeijalta, ihan käyttämättömiä vielä. Perinteinen pyöreäkaluksinen paita on valmistettu 150 g/m² kankaasta joten varsin mukava myös kuumemmalla säällä. Sileä neulos tuntuu mukavalta ihoa vasten ja armeijatyyliin sopivasti paita on erittäin vahvasti mallia "käytä-pese-käytä-pese..
Hinta: 10.00 €

BW t-paita, oliivi, uusi

mt_bw_tpaita_oliv1.jpg&width=280&height=500
Laadukas uusiotuotanto Saksan armeijan aluspaidasta. Sivusaumaton puuvillainen t-paita on mukava päällä ja helppo hoitaa, nämä ovat armeijan vaatteille ominaisesti käyttöön tehtyä kampetta.
Paidan leikkaus on melko myötäinen ja istuva. Kauluksessa ja hihojen suissa resorit.
Valmistaja: Mil-Tec 
Materiaalit:..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »