Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HYLJE Xtreme



HYLJE Xtreme on koko HYLJE-tuoteperheen lämpimin haalari. Se on suunniteltu erityisesti  erittäin kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja puuhailuun. Alunperin se kehitettiin  viranomaisten moottorikelkkapuvuksi täyttämään äärimmäisen korkeat vaatimukset. HYLJE Xtreme onkin monen luottoasu vaativiin talvikeleihin.

HYLJE Xtreme soveltuu moottorikelkkailun lisäksi erinomaisesti poronhoitajille ja pitkille safareille vuoden kylmimpinäkin päivinä. Xtremessä ei tarvitse hytistä pilkillä kovimmassakaan tuulessa.

Haalarin päällikangas on kovaa kulutusta kestävää, mutta säilyy silti notkeana purevillakin pakkasilla. Se pitää hyvin vettä, mutta hengittää silti.

Haalarin mitoitus sopii suomalaiseen vartalomalliin. Asun irrotettavat henkselit ja vyötärön puolivyö auttavat sovittamaan haalarin mukavasti ylle. Haalarin yläosan voi laskea henkseleiden varaan sisällä käydessä tai pysähdyttäessä keväällä lämpimään auringonpaisteeseen taukokahveille.

Xtreme on moneen kertaan testattu räntäsateissa ja lumituiskuissa. Tarroilla suljettava etulista pitää viiman haalarin ulkopuolella. HYLJE Xtremessä on kosteutta ja kylmää eristävät solumuovivahvikkeet takapuolessa, polvissa ja kyynärpäissä. Tampeilla säädettävä kaulus on kätevä kiristää tiiviiksi niin, että kypärä istuu tiiviisti kauluksen päälle. Myös huppua saa säädettyä tarpeen mukaan tampeilla sekä etureunan nyörillä ja muotoiltavalla vaijerilla. Karvareunus kruunaa hupun, eikä päästä tuulta kasvoihin.

Kaikki tarvittava kulkee kätevästi mukana, sillä HYLJE Xtremessä riittää taskuja. Haalarin sisällä on lämmin povitasku ja päällä vanulla vuorattu isompi tasku radiopuhelimelle. Lisäksi Xtremestä on kaksi vetoketjullista rintataskua sekä läpälliset, vetoketjulla ja tarroilla suljettavat reisitaskut. Käsiä suojaavat hihansuiden resorit, jotka solahtavat helposti rukkasten sisään.

Kelkkailua varten haalarissa on D-lenkit vyötärön molemmin puolin. Lahkeensuiden, hihojen, selän ja olkapäiden leveät heijastinnauhat ovat tärkeä turvatekijä pimeällä liikuttaessa. Pukemista helpottavat lahkeiden pitkät, kaksisuuntaiset lahjeketjut. Niiden tuulilista kiinnittyy tiiviisti tarroilla. Lisäksi lahkeensuista löytyy lumilukot. Haalarin haarasauma on teipattu.

Hinta:599.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M (musta)1 kpl
L (musta)1 kpl
XL (musta)1 kpl
XXL (musta)1 kpl
L (oliivi)1 kpl

Suosittelemme myös

Britti AFV miehistön haalari, MTP, ylijäämä

brit_afvhaalari_mtp.jpg&width=280&height=500
Brittiläisellä  MTP kuosilla kuvioitu maastohaalari kevyestä ja hengittävästä kankaasta. Vuoriton haalari on suunniteltu panssariajoneuvomiehistön harjoitushaalariksi, mutta siviilikäytössä se sopii monipuolisesti naamiointiin tai työhaalariksi. 
Monitaskuinen haalari on leikkaukseltaan sopivan väljä..
Hinta: 69.95 €

HYLJE M05 Winter Woodland

hylje_m05woodland_haalari6.jpg&width=280&height=500
HYLJE on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien talvitakissa käytössä oleva M05 Winter Woodland kuosi sulauttaa sinut huomaamattomaksi syksyiseen metsään. Kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.
Kalvoton haalari sopii oivallisesti..
Hinta: 299.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »