Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M63 Ilmavoimien haalari, ylijäämä

Suomen ilmavoimien haalari, malli 63. Hieman vanhempaa mallia, mutta edelleen oikein mainio käyttövaate sekä mukava löytö alan keräilijöiden valikoimiin.

Kestävästä kankaasta valmistettu lentohaalari käy siviilipuolella myös vähemmän lennokkaisiin toimiin. Simppeli haalari on mukava käyttää ja materiaalit on varmasti kestävää kamaa. Ei juurikaan ulkoisia taskuja ja lenksuja jotka pääsevät takertumaan ahtaammissa paikoissa.

Rinnassa tarrasulkuiset povitaskut molemmilla puolilla ja sivuilla vetoketjulliset läpiviennit haalarin sisään. Vyötärösäätö haalarin sisäpuolella ja lahkeiden suissa vetoketjulliset halkio. Etupuolen vetoketju kahdella vetimellä, joten saa tarvittaessa avattua vain alareunasta. Polvissa kosteussuojat.

Käytettyä armeijan ylijäämää. Polvien suojakankaan pinta on saattanut mennä varastoinnissa hieman tahmeaksi, mutta käyttössä tämä ei juuri haittaa.

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
521 kpl
542 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen kenttälakki niskasuojalla, aavikko camo, käyttämätön ylijäämä

ranska_hellelakki_aavikko1.JPG&width=280&height=500
Ranskalainen kenttälakki aurinkoiseen säähän. Lippa suojaa kasvot ja takana niskaa suojaava kangas. Kevyt lippis kulkee mukana vaikka taskussa. Lakissa on myös hyttyskarkoite käsittely, mutta toimivuudesta emme anna takuuta. 
Koot ilmoitettu lakkiin merkittynä senttikokona. 
Käyttämätöntä armeijan..
Hinta: 7.90 €

MP10 kenttätakki, vihreä

mp10_kesatakki_kevyt.JPG&width=280&height=500
MP10 kenttätakki kevyestä Ripstop vahvistetusta materiaalista. Maanpuolustajien takki sopii erinomaisesti retkeily ja erätakiksi kesäisiin olosuhteisiin. Kevyt kangas hengittää ja leikkaus on toiminnallinen, väljän mitoituksen ansiosta alle on helppo kerrostaa välikerrosta sään mukaan. Kestävät ja laadukkaat..
Hinta: 69.95 €99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »