Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Slovakia M97 parkatakki, käyttämätön ylijäämäMonitaskuinen maastotakki suojaavalla hupulla ja pitkällä helmalla. Kestävistä materiaaleista valmistettu takki sopii erinomaisesti eräilyyn ja metsästykseen. Kangas ei pahemmin kahise ja sen on helppo käsitellä tekstiilivahalla tai suihkutettavalla kyllästeellä kosteutta vastaan. Kangas on hengittävää, mutta riittävän tiivistä pysäyttämään viiman ja väljä leikkaus mahdollistaa kerrospukeutumisen sään mukaan.

Taskutilaa armeijatakille ominaisesti löytyy hyvin. Etupuolella lokeroitu rintatasku sekä läpälliset helmataskut. Takana kolme taskua ja hihassa yksi tasku. Sisäpuolella povitasku.

Hihansuut voidaan kiristää tarranauhalla ja takin levyttä voidaan säätää vyötärön kiristysnarulla. Kauluksen sisään piilotettavan hupun reunassa kiristysnaru.

Vaihtoehdot ilmoitettu takkiin merkattuna kokona muodossa käyttäjän pituus / rinnanympärys.

Materiaalit: 50 % polyesteri, 50 % puuvilla (seos voi vaihdella yksilöittäin)

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:49.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
172/100 cm1 kpl
180/94 cm1 kpl
180/100 cm1 kpl
180/106 cm1 kpl
180/112 cm1 kpl

Suosittelemme myös

SA karvalakki, harmaa, käyttämätön ylijäämä

sa_karvalakki_harmaa1.JPG&width=280&height=500
Klassikko Suomen armeijan varustuksesta. Harmaa karvalakki on tyylikäs ja lämmin asuste myös siviilissä. Erä käyttämättömiä lakkeja armeijan varastosta.
Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Kokojen rajalla olevan kannattaa valita suurempi koko.
Käyttämätöntä Suomen armeijan..
Hinta: 17.50 €

SA karvalakki, sininen, ylijäämä

sa_karvalakki_sininen1.JPG&width=280&height=500
Ilmavoimien tyylikäs sini-musta karvalakki talven pakkasille. 
Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Yleensä kannattaa valita kokoa isompi sillä käytetyt lakit ovat saattaneet hieman kutistua. 
Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää. 
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »