Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M82 pilottitakki, ylijäämäSA M82 vihreä pilottitakki Suomen armeijalta. Se astui palvelukseen vähän Hawk-harjoituskoneiden jälkeen. Draken- ja Mig 21Bis-hävittäjien vielä jyristessä taivaalla. Mukava takki pitää myös vähän vähemmän lennokkaissa hommissa.

Taskuja on viisi. Rintataskut (2 kpl) avautuvat viistosti kohti takin kokopitkää etuvetoketjua. Ne, kuten sivutaskutkin sulkeutuvat vankoilla vetoketjiuilla. Vasemmalla oleva povitasku sulkeutuu pienellä Velcro-tarralla. Kaulus on pilottitakeista tuttua resorimallia. Resorit löytyvät myös hihansuista ja selän alaosasta.

Takin materiaali on tiukkaneuloksista 60%/40% puuvilla/polyamidi tai polyesteri/polyamidi -työvaatekangasta ja vuori 100% polyesteriä. Niskassa olevasta vuorikankaan aukosta on vedettävissä ulos kevyt huppu.

Nimi- ja arvomerkkipaikat tarranauhapohjalla. Pohjien paikat vaihtelevat hieman valmistuserästä riippuen, yleensä kuitenkin rinnasta ja toisesta hihasta paikka löytyy. 

Koot ovat siviilistäkin tuttuja miesten kokonumeroita 46,...58. Numerointi on suhteellisen napakka eli oman kokonumerosi mukaan valitessasi alle sopii enintään paita ja ohut välipusero. Takissa on huomioitu meidän suomalaisten kansallisominaisuus pitkä selkä, joten se on vastaavia jenkkimalleja aavistuksen verran pidempi. 

Suomen armeijan käytettyä ylijäämä, seassa joitakin käyttämättömiä yksilöitä. Takin sävy ja merkkien sijoittelu saattaa vaihdella yksilöittäin. Takeista poistettu ilmavoimien tunnukset, joten esim. rinnassa voi näkyä missä kohtaa merkki on ollut. Käytönjälkiä voi esiintyä hieman, mutta ehjää ja hyvää käyttökamaa.

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
502 kpl
521 kpl
586 kpl

Suosittelemme myös

BW makuualusta, uusi

miltec_bw_makuualusta.jpg&width=280&height=500
Kokoontaittuva makuualusta toimii myös istuinalustana ja lisätukea tuovana toppauksena BW-jääkärirepussa. Saksalaiseen tapaan varsin käytännöllinen varuste.
Kahta kokoa:
Mil-Tec versio Koko pakattuna n. 38 x 28 x 5 cm Koko avattuna: 190 x 60 x 0,5 cm Paino n. 610 g
MFH versio Koko pakattuna n. 37..
Hinta: 24.95 €

Kansallisliput, 90 x 150 cm, eri värejä

lippu_90x150_suomi.jpg&width=280&height=500
Valtioiden kansallislippuja.
Koko 90 x 150 cm.
Materiaali: polyester
Hinta: 10.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »