Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock`s ICE ORANGESnowrock`s ICE ORANGE

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:25.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S5 kpl
M5 kpl
L3 kpl
XL3 kpl
XXL3 kpl

Suosittelemme myös

Wind Lock hiihtokäsineet

race_hiihtokasineet.JPG&width=280&height=500
Hiihtoon suunniteltu tuulenpitävä sormikas erittäin hyvällä istuvuudella. Pitävä ja pehmustettu kämmen sekä vahvistettu peukalotaive varmistavat hyvän pidon kovemmassakin menossa. Hiertymien minimoimiseksi sormissa ulospäin käännetyt saumat ja sivävuori lämmintä ja pehmeää materiaalia. Ranteessa eristävää..
Hinta: 29.90 €

Snowrock`s ICE BLACK

laplap_snowrocksice_mu2.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE BLACK
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne..
Hinta: 25.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »