Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eristeLämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja erittäin lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi.

Hinta:31.95 €39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)1 kpl
S (8)1 kpl
L (10)1 kpl
XL (11)1 kpl
XXL (12)1 kpl

Suosittelemme myös

Kelkkarukkaset kalvolla, 3-sorminen

axxon_kelkkarukkanen3sormi1.JPG&width=280&height=500
Lämmin kolmisormirukkanen moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen rukkanen suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 19.95 €24.95 €

Wind Lock hiihtokäsineet

race_hiihtokasineet.JPG&width=280&height=500
Hiihtoon suunniteltu tuulenpitävä sormikas erittäin hyvällä istuvuudella. Pitävä ja pehmustettu kämmen sekä vahvistettu peukalotaive varmistavat hyvän pidon kovemmassakin menossa. Hiertymien minimoimiseksi sormissa ulospäin käännetyt saumat ja sivävuori lämmintä ja pehmeää materiaalia. Ranteessa eristävää..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »