Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eristeLämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja erittäin lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)7 kpl
S (8)7 kpl
M (9)7 kpl
L (10)9 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

Kelkkasormikkaat kalvolla

axxon_kelkkasormikas3.JPG&width=280&height=500
Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 24.95 €

BW toppahanska, oliivi, hyväkuntoinen ylijäämää

bw_rukkanen_neuw1.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska 
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »