Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kotimaiset merinovillahousut, miesten, musta

Paksu kotimainen merinovillahousu

Kun tarvitset lämpimämpää välihousua nämä ovat valintasi. Mukava merinovillahousu sopii sekä viileään että kylmään keliin eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä. Paksuissa merinovillaisissa välihousuissa (paino n. 375 g/m2) pystyy istuskelemaan pidempäänkin palelematta. Miesten mallissa seplaus.

Villa tuo kosteuden pintaan, pysyy mukavan tuntuisena ja säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin. Kun pysähdyt, kosteuden siirto jatkuu ja asu kuivuu kuin itsestään ilman, että sitä tarvitsee riisua.

Villavaatteiden raikkaana pitäminen on helppoa. Vain tuuletus silloin tällöin ja pesu siinä vaiheessa, kun kamppeet laitetaan säilöön pidemmäksi aikaa riittää. Talvella pesun voi suorittaa tamppaamalla vaatetta kevyesti puhtaalla hangella mattojen tapaan.

Nämä on tehty Suomessa monen vuosikymmenten ammattitaidolla. Materiaali on 100% merinovilla. Mitoitus on reilu ja siinä on otettu huomioon villan ominaisuus hieman kutistua.

Villapesu 30°C

Hinta:75.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S7 kpl
M7 kpl
XL2 kpl

Suosittelemme myös

GreenGo ohut merinosukka, musta

greengo_ohutmerino_musta1.JPG&width=280&height=500
Laadukaat kotimaiset merinovillasukat yksivärisenä. Merinovillaiset sukat pitävät jalat lämpimänä, kuivana ja hajuttomana kelissä kuin kelissä.
Ohut malli sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Pitävä varsi.
Valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta. Kärkisaumaton.
Materiaali: 70% merinovilla, 21%..
Hinta: 7.95 €

SA M72 väliasun paita, Ilmavoimat, ylijäämä

sa_m72ilmavoimat_valipaita3.JPG&width=280&height=500
Suomen ilmavoimien väliasun paitoja, malli 72. Valmistettu joustavasta ja ilmavasta villaneuleesta eli nämä ovat ihan oikeasti hyvää käyttökamaa viileään säähän. Hengittävä neule ei tunnu päällä raskaalta, vaan se on juuri sopivan kuohkea tuomaan lisälämpöä ja hengittävyyttä vaatekerrosten väliin.
Mitoitus..
Hinta: 35.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »