Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock`s ICE BLACKSnowrock`s ICE BLACK

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:25.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S4 kpl
M4 kpl
L3 kpl
XL5 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

Ruotsalaiset kumihanskat, käyttämätön ylijäämä

ruotsi_kumihanskat_mu1.jpg&width=280&height=500
Ruotsin armeijan käyttämättömiä kumihanskoja. Vahvat pitkävartiset sormikaat sopivat hyvin sottaisii hommiin, näillä kelpaa kalasaalista lajitella.
Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Varastoitu nipuissa, joten kumin pintaan on laitettu jauhetta joka estää käsineitä liimautumasta yhteen.
Hinta: 2.90 €

LapLap Cordura-sormikas, Thinsulate

laplap_cordurasormikas1.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä Cordura-hansikas on vahva ja kulutuskestävä Thinsulate-eristeinen syys-talvi-kevät hansikas. Kämmenpuolella on otetta parantava nahkavahvike ja hanska sopii hyvin esimerkiksi mönkkärillä ajoon.
Kevyesti eristetty hanska sopii viileään vuodenaikaan, mutta se ei kuitenkaan ole aivan tunnoton tumppu..
Hinta: 15.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »