Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's ICE BLACKSnowrock`s ICE BLACK

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:25.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L2 kpl
XL6 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste

laplap_vuohiprimaloft_rukkaset2.jpg&width=280&height=500
Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.
Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä..
Hinta: 39.95 €

Taslan metsästyssormikas, Hipora-kalvo

metsastyskasine_taslan1.JPG&width=280&height=500
Istuvat metsästyshansikkaat tunnokkaalla liipasinsormella ja pitokämmenellä. Taslan on materiaalina vahva, likaa ja vettä tehokkaasti hylkivä, lämmin ja hengittävä, muotonsa ja värinsä pitävä. Pehmeä Taslan tekee käsineistä kahisemattomat ja Hipora -kalvo vedenpitävät. Lämpimyydestä huolehtii Thinsulate..
Hinta: 24.75 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »