Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's ICE BLACK



Snowrock`s ICE BLACK

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:25.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L2 kpl
XL6 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

LapLap nappanahkasormikas teddyvuorilla

laplap_nappanahkasormikas310_1.JPG&width=280&height=500
Lämmin nappanahkasormikas pehmeällä teddyvuorilla. Pehmeän eristeen ja notkean nahan ansiosta erittäin mukava kädessä. Hyvin hoidettuna nahka antaa suojan tuulta ja kosteutta vastaan.
Mitoitus ns. normaali, väljän hanskan ystävät voivat valita pykälää normaalia suuremman koon.
Hinta: 14.95 €

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

brit_ecw_rukkanen.JPG&width=280&height=500
Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »