Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's ICE BLACK



Snowrock`s ICE BLACK

Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne suojaa tuiskussa ja pehmeä vuorikangas tuntuu mukavalta kädessä.

Erikoisuutena Snowrock`s ICE rukkasessa magneetit joiden avulla hanskat on helppo kiinnittää roikkumaan metallisiin pintoihin (mootorikelkat, kairat, lämpöpatterit jne.).

Materiaalit: päälinen ja eriste 100% polyesteri, kämmen naudannahka

Hinta:25.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L2 kpl
XL6 kpl
XXL4 kpl

Suosittelemme myös

LapLap nappanahkarukkanen, pitkä

laplap_nappanahkarukkanen1.jpg&width=280&height=500
Pitkä lampaan nappanahkarukkanen erikoispehmeällä SuperSoft-teddyvuorella. Eristekuituna untuvan eristävyyttä jäljittelevä Primaloft®* ja kuorikerros lampaan nappanahkaa. Erittäin lämmin rukkanen talven kovimpiin pakkasiin. Käsituntuma hanskoissa on kuohkea ja pehmoinen, erittäin pehmoinen.
*Sisävuoren..
Hinta: 49.90 €

Snowrock's ICE Lumicamo

laplap_snowrocksice_lumicamo1.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE SNOWCAMO
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »