Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste



Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi. Nahan väri voi vaihdella tuotantoerien välillä hieman, osa vaaleampaa ruskeaa ja osa tummempaa.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)5 kpl
S (8)4 kpl
M (9)1 kpl
L (10)5 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

BW toppahanska nahkakärjellä, oliivi, hyväkuntoinen ylijäämää

bw_rukkanen_neuw2.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä vielä kosteudelta suojaava kalvo.
Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita..
Hinta: 15.95 €

Britti kuorirukkanen, DPM, käyttämätön

brit_ecw_rukkanen.JPG&width=280&height=500
Brittien erittäin kylmän sään hansikasjärjestelmään kuuluva rukkanen on valmistettu kevyestä ripstop kankaasta ja kämmenpuoli on vahvistettu nahalla. Sisäpuolella kalvo ja pehmeä kangasvuori. Toppaamaton rukkanen toimii erinomaisena kuorirukkasena ja alle mahtuu laittamaan lämpötilan mukaan aluskäsinettä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »