Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste



Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi. Nahan väri voi vaihdella tuotantoerien välillä hieman, osa vaaleampaa ruskeaa ja osa tummempaa.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)5 kpl
S (8)4 kpl
M (9)1 kpl
L (10)5 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

Snowrock's ICE BLACK

laplap_snowrocksice_mu2.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE BLACK
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne..
Hinta: 25.95 €

Nappanahkarukkaset, aito turkis, miesten

mutka_-_nahka_rukkanen_-_musta_-_muokattu.jpg&width=280&height=500
Rukkaset, nappanahka, musta
Aidolla lammasturkiksella sisustetut rukkaset ovat monien mielestä parhaat kädensuojat pakkaskeleihin. Ja kyllähän nämä lämpimät ovat. Lammasturkis myös pysyy keinoturkista pidempää kuohkeana ja lämpimänä.  
Laadukas nappanahka säilyy hyvän näköisenä pitkään. Siitä ei väri..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »