Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap vuohennahkarukkanen, Primaloft® -eriste



Lämmin vuohennahkainen lämpörukkanen. Laadukas rukkanen sopii hyvin talven pakkaskeleihin ja monipuoliseen ulkoilukäyttöön. Rukkasella saa pitävän otteen ja se pitää tuulta ja hylkii kosteutta.

Eristeinä rukkasessa ovat Thinsulate® ja untuvankaltainen huippueriste Primaloft®, joka säilyttää eristyskykynsä vielä kostuneenakin. Lisäksi käsineessä on pehmeä teddyvuori. Näin on saatu aikaiseksi kestävät, joustavat ja lämpimät rukkaset. Näissä on käden hyvä olla pakkasella.

Ranteessa on kuminauhan lisäksi nahkainen kiristysremmi. Nahan väri voi vaihdella tuotantoerien välillä hieman, osa vaaleampaa ruskeaa ja osa tummempaa.

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XS (7)5 kpl
S (8)4 kpl
M (9)1 kpl
L (10)5 kpl
XL (11)8 kpl
XXL (12)5 kpl

Suosittelemme myös

LapLap Cordura-sormikas, Thinsulate

laplap_cordurasormikas1.jpg&width=280&height=500
Jämäkkä Cordura-hansikas on vahva ja kulutuskestävä Thinsulate-eristeinen syys-talvi-kevät hansikas. Kämmenpuolella on otetta parantava nahkavahvike ja hanska sopii hyvin esimerkiksi mönkkärillä ajoon.
Kevyesti eristetty hanska sopii viileään vuodenaikaan, mutta se ei kuitenkaan ole aivan tunnoton tumppu..
Hinta: 15.95 €

Kelkkarukkaset kalvolla, 3-sorminen

axxon_kelkkarukkanen3sormi1.JPG&width=280&height=500
Lämmin kolmisormirukkanen moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen rukkanen suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »