Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW toppahanska nahkakärjellä, oliivi, hyväkuntoinen ylijäämää

BW toppahanska

Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä vielä kosteudelta suojaava kalvo.

Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei lumi tunge sisään. Tässä mallissa kämmenen nahkaosa jatkuu kärjen yli.

Näissä koossa on huomioitu jonkinlainen sisäkäsine (jota harvemmin tarvitsee), joten ovat reiluhkoja ja esimerkiksi numero 9 menee hyvin isompaankin käteen.

Vahva nahka kestää erinomaisesti kulutusta. Nämä ovat loistavat rukkaset koviinkin koitoksiin. Umpihankihiihtoon, kelkkailuun, valjakkoajoon, jne... Tähän hintaan kannattaa ostaa vaik'ei tarvitsisikaan.

Koot hanskaan merkittyjä käsinekokoja (käyttäjän kämmenen ympärys tuumissa).

Väri oliivinvihreä.

Hyväkuntoista käytettyä ylijäämää.

Hinta:15.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
89 kpl
920 kpl

Suosittelemme myös

BW toppahanska, oliivi, ylijäämää

bw_rukkanen_neuw1.JPG&width=280&height=500
BW toppahanska
Sakemannien laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Välissä hengittävää kalvoa.
Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »