Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ACU Bermuda shortsit, AT-Digital

Kevyet ja ilmavat shortsit tilavilla reisitaskuilla. Valmistettu kevyestä ja kestävästä Ripstop kankaasta, joten nämä on mukavat yllä kuumilla keleillä. Molemmilta puolilta löytyy sivutaskut, reisitaskut ja takana kaksi läpällistä sivutaskua. Reisitaskujen läpät suljetaan tarranauhalla ja taskun suuta voi tarvittaessa kiristää kuminauha säädöllä. Takamuksessa vahvike. Vyötäröllä vyölenkit ja nauhakiristys.

Materiaalit: 65% polyesteri, 35% puuvilla

Hinta:29.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S5 kpl
M3 kpl
XL1 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec "Assault Elastic" shortsit, oliivi

miltec_assaultshorts_oliv1.jpg&width=280&height=500
Istuvat Assault shorsit joustavasta materiaalista. Monitaskuiset shortsit sopivat yhtä hyvin toiminnalisempaan menoon kuin rennonmpaan oleskeluun. Runsas taskutila on käytännöllinen ominaisuus reissussa, tavarat saadaan lokeroitua järjestykseen kätevästi. Joustava materiaali mahdollistaa hyvän liikkuvuuden..
Hinta: 59.00 €

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_f2housu_camo_kayttamaton1.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »