Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, ylijäämä

Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa nepparilliset läpät.

Vaihtoehtojen koot ilmoitettu muodossa: housun lahkeen sisämitta/vyötärönympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten normaalia käytössä syntyvää haalistumaa ja kulumaa esiintyy. Ehjiä ja hyvät materiaalit, joten käyttötunteja jäljellä runsaasti. 

Hinta:20.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
70/72 cm1 kpl
60/80 cm3 kpl

Suosittelemme myös

BW maastohousut, uudet

bw_maastohousut_1.jpg&width=280&height=500
BW-maastohousut
Saksan armeijan stantardilla tehtyjä maastohousuja, ihan uusia siis. Suosittu reisitaskuhousu on tehty tiheästä ja kestävästä kankaasta ja leikkaus on hyvin istuva myös suomalaiseen ruumiinrakenteeseen. Maastokuvio on monille tuttu flecktarn, toimii sotilaallisen kahakoinnin lisäksi..
Hinta: 47.95 € - 49.95 €

Britti Combat Smock Temperate, Desert DP, ylijäämää

brit_smock_temperate_desdp1.JPG&width=280&height=500
Brittien lauhkean ilmanalan kenttätakki vaaleassa Desert DP värissä. Takissa runsaasti taskutilaa ja erittäin kestävät materiaalit. Tiivis kangas on helppohoitoista, hengittävää ja riittävän tiheää pysäyttämään tuulen. Takki voidaan käsitellä tekstiilivahalla tai -kyllästeellä vettähylkiväksi.

Tilavat..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »