Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH "Storm" shortsit, oliivi



Monipuoliset reisitaskushortsit hengittävällä puuvillakankaalla. Kevyestä kankaasta valmistetut shortsit soveltuvat hyvin kaikkeen ulkoiluun, ja miksei myös lomareissuille. Toimiva malli retkeilyyn.

Käytännöllisesti muotoillut taskut ovat tilavat, mutta istuvat siististi. Vetoketjullisten taskujen suojana läpät, eli vetoketjut eivät pääse hankaamaan ja roskat pysyvät loitolla. Sivutaskun reunoissa vahvikkeet. Reisitaskut valmistettu laskoksella; näin tasku on litteä tyhjänä, mutta laajenee tarvittaessa varsin tilavaksi.

Vyölenkit ovat leveät, mutta vyön käyttö ei ole pakollista säädettävän vyötärön ansiosta. Vyötärön kiristys hoituu tarranauhallisten joustohihnojen avulla. Vyötäröllä D-lenkki sivutaskun etureunan tasolla, sopii hyvin esim. avainlenkin kiinnitykseen. Vyölenkeissä vahvikkeet.

Sepalus vetoketjulla ja ylälaidassa kaksi nepparia. Vyötärölle ja lahkeiden alareunan sisäpintaan lisätty sileä pehmustenauha lisäämään käyttömukavuutta.

  • Tilavat sivutasku
  • Suuret reisitaskut vetoketjulla
  • Takataskut vetoketjulla
  • "Linkkaritasku" oikealla sivulla
  • Vyötäröllä kiristysremmit
  • YKK-vetoketjut
  • Vyötäröllä D-varustelenkki
  • Säädettävä vyötärö

Materiaalit: 100% puuvilla

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L4 kpl
XL2 kpl
XXL3 kpl
XXXL2 kpl

Suosittelemme myös

Anar Gahta naisten ulkoilu-/retkeilyhousut, musta

anar_gahtahousu_naisten_musta1.jpg&width=280&height=500
Anar Gahta- housut ovat katu-uskottavat retkeilyhousut, joiden monipuoliset ominaisuudet ovat vertaansa vailla niin kaupungissa kuin luonnossakin. Gahta- retkeilyhousut sopivat niin vaellukseen, kalastukseen, ulkoiluun kuin työhousuiksikin. Polviin, takapuoleen ja lahkeisiin sijoitettu vahvikemateriaali..
Hinta: 59.00 €89.00 €

Anar Gahta miesten shortsit, vihreä

anar_gahtashortsit_miesten_vih1.jpg&width=280&height=500
Anar Gahta shortsit ovat erinomainen valinta niin kesävaellukselle kuin vapaa-aikaan. Yksinkertaisen tyylikkäät, polvipituiset shortsit ovat kestävät ja hengittävät. Shortsien neljään suuntaan joustava ja nopeasti kuivuva materiaali takaa mukavuuden ja liikkeen vapauden niin luonnossa kuin kaupungissakin..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »