Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, käyttämätön ylijäämä



Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52/54 (L)1 kpl
56/58 (XL)1 kpl

Suosittelemme myös

BW poolo, 68% puuvilla 32% polyamid, ylijäämä

bw_poolo_68puuvil.JPG&width=280&height=500
Saksan armeijan pitkähihainen aluspaita. Hengittävä kangas siirtää kosteutta pois iholta ja vetoketjullisella kauluksella on helppo säätää lämpötilaa. Kestävä, mukava ja toimiva aluspaita erittäin edulliseen hintaan.
Puuvillan ja polyamidin seos kuivuu nopeammin kuin vastaava täyspuuvillapaita. Keinokuitu..
Hinta: 4.95 €

BW maastotakki, Saksa, ylijäämä II-laatu

bw_kesatakki.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki, Saksa
Saksan armeijan huippumukava kesätakki, flectarn-maastokuviolla. Valmistettu kevyestä puuvillaseos kankaasta joka on riittävän tiivis pitämään hyttyset loitolla, mutta hengittää erittäin hyvin kuumassakin säässä.
Taskuja kaksi rinnassa ja yksi hihassa.
Kangas kestävä ja hengittävä..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »