Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, käyttämätön ylijäämä



Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52/54 (L)1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec PVC sadeviitta, eri värejä

miltec_pvcponcho_musta1.jpg&width=280&height=500
Kevyt hupullinen sadeponcho. Edullinen ja pieneen tilaan pakkautuva viitta on vaivaton pitää mukana reissuilla. Sadekuuron yllättäessä se on helppo ja nopea pukea. Mukaan kuljetuspussukka.
Materiaali: 100% PVC Pussi: 100% polyesteri Vesipilari: 1600 mm Koko: 203 x 127 cm Paino n. 300 g..
Hinta: 9.95 €

Sveitsi M83 kenttätakki, ylijäämä

sveitsi_m83kenttatakki_1.jpg&width=280&height=500
Sveitsiläinen M83 kevyt maastotakki
Alppimaan kevyt kenttäpusero vuorten rinteiden kukkaniityt mieleen tuovalla Alpentarn- maastokuviolla. Naamiointi toimii erinomaisesti ainakin ruskan aikaan. Voipi olla ihan hyvä myös kallioilla ja niityillä. Erikoisen kuvion ansiosta takki on ihan kivan näköinen..
Hinta: 19.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »