Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW poolo, 68% puuvilla 32% polyamid, ylijäämä

Saksan armeijan pitkähihainen aluspaita. Hengittävä kangas siirtää kosteutta pois iholta ja vetoketjullisella kauluksella on helppo säätää lämpötilaa. Kestävä, mukava ja toimiva aluspaita erittäin edulliseen hintaan.

Puuvillan ja polyamidin seos kuivuu nopeammin kuin vastaava täyspuuvillapaita. Keinokuitu sisäpinnalla siirtämässä kosteutta ulkopinnan puuvillakerrokseen.

Vaihtoehdoissa paitoihin merkattu koko ja suluissa vastaava kirjainkoko. Koot ovat lyhyitä, helmassa ja hihassa pituutta niukemmin kuin keskimäärin kotimaisissa paidoissa.

Materiaalit: 68% puuvilla, 32% polyamid.

Käytettyä armeijan ylijäämää.

Hinta:4.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44/38 (S)4 kpl
46/40 (S-M)3 kpl
48/42 (M)4 kpl
50/44 (M-L)2 kpl

Suosittelemme myös

Sissipuukko M07, komposiittituppi

sissipuukko_m07_komposiitti_mu1.jpg&width=280&height=500
Peltonen Knives SISSIPUUKKO M07
Hyvä puukko on turvallinen käyttää. Se istuu käteen miellyttävästi ja pitävästi ja pureutuu tehokkaasti työstettävään pintaan. Hyvän puukon kruunaa tietysti kunnollinen tuppi; sellainen, jossa puukko pysyy aloillaan hieman kovassakin melskeessä, mutta sellainen, josta..
Hinta: 95.00 €

SA kaulaliina, eri värejä, ylijäämä

sa_kaulaliina_varit.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan juhlakaulaliinoja aselajien mukaisissa väreissä.
Ilman tätä pukinetta ei ollut varusmiehillä asiaa lomille vanhaan hyvään aikaan. Ainakaan palveluksen alkuvaiheessa. Siisti tukka, asu ja liina kaula-aukkoa kolmion muotoisesti peittämään. Liina sitten liipaistiin pois kaulalta heti, kun..
Hinta: 5.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »