Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap nappanahkarukkanen, pitkä



Pitkä lampaan nappanahkarukkanen erikoispehmeällä SuperSoft-teddyvuorella. Eristekuituna untuvan eristävyyttä jäljittelevä Primaloft®* ja kuorikerros lampaan nappanahkaa. Erittäin lämmin rukkanen talven kovimpiin pakkasiin. Käsituntuma hanskoissa on kuohkea ja pehmoinen, erittäin pehmoinen.

*Sisävuoren Primaloft® on nykyaikainen untuvamainen eriste, jota käytetään mm. USA:n arktisten olosuhteiden asusteissa. Se on lämpöarvoiltaan untuvan luokkaa mutta menettää kostuessaan vain 5% lämpimyydestään. Erikoiskuitu on erittäin kevyttä, mutta se säilyttää kuohkeutensa perinteistä vanua paremmin.

Väri musta.

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL1 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

LapLap Winter nahkasormikkaat

laplap_winter_nahkasormikas1.JPG&width=280&height=500
Klassisella keltaisella nahkahanskalla kelpaa suojautua talven kylmää vastaan. "Länkkäri" -henkinen hanska on valmistettu vuohennahasta ja sen sisäpuoli on eristetty pehmoisella teddyvuorilla. Ulkoiset saumat eivät paina sormia ja ranteen kuminauha parantaa käsineen istuvuutta.
Mitoitus on talvihanskalle..
Hinta: 14.90 €

LapLap neopreenisormikas, musta-oranssi

laplap303_neopreenisormikas.jpg&width=280&height=500
Joustava neopreenisormikas on hyvä valinta koleaan ja kosteaan säähän. Pitokuvioitu hanska sopii erinomaisesti mestästykseen, kalastukseen ja ulkoiluun.
Kämmen ja selkämys eristävää neopreenia ja kämmenpuolella pistemäinen pitokuvio. Sormiosan tekstiilireunat parantavat istuvuutta, käyttömukavuutta..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »