Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LapLap Winter nahkasormikkaat

Klassisella keltaisella nahkahanskalla kelpaa suojautua talven kylmää vastaan. "Länkkäri" -henkinen hanska on valmistettu vuohennahasta ja sen sisäpuoli on eristetty pehmoisella teddyvuorilla. Ulkoiset saumat eivät paina sormia ja ranteen kuminauha parantaa käsineen istuvuutta.

Mitoitus on talvihanskalle ominaisesti hieman reilu. Valmisettu tuplakokoina M/L ja XL/XXL sillä näissä millintarkka istuvuus ei ole tarpeen. Koot miesten mitoituksella.

Pintakerros 100% vuohennahkaa ja sisäpuolen eristeenä pehmeä polyesteriteddy.

Hinta:14.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M/L17 kpl
XL/XXL13 kpl

Suosittelemme myös

Belgialainen nahkasormikas, käyttämätön ylijäämä

belg_nahkasormikas_ylij1.JPG&width=280&height=500
Belgian armeijan vuorittomat nahkasormikkaat rannekiristyksellä. Simppeli nahkahanska sopii hyvin eräilyhommiin, mutta siistin näköinen käsine myös ihan päivittäiseen käyttöön.
Kuten kaikkia nahkatuotteita, myös näitä kannattaa aikaajoin hoitaa nahanhoitoaineella. Tämä pidentää nahan käyttöikää ja parantaa..
Hinta: 9.90 €

Nahkarukkaset "Supersoft" keinoturkisvuorilla

mutka_nahkarukka_keinoturkis1.JPG&width=280&height=500
Napakasta nappanahasta valmistetut rukkaset erittäin pehmeällä keinoturkisvuorilla. Hyvin hoidettuna rukkasen nahka hylkii tehokkaasti kosteutta ja pitää viiman loitolla sormista. Hienokuituinen keinoturkis tuntuu mukavalta ja eristää käden lämmön käsineen sisään. Ranteessa kuminauha parantamassa istuvuutta..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »