Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Snowrock's Snow Pro+ -50C



Snowrock`s SNOW PRO -50C

Lämmin rukkanen ankariin talviolosuhteisiin, kun pakkanen paukkuu ja viima vinkuu.

Pintakangas kestävää tuulta ja vettä hylkivää tekokuitua. Peukalon selkämyksessä säämiskämäinen materiaali kosteuden pyyhkimiseen. Kosketusnahka peukalon päässä mahdollistaa puhelimen käytön käsineet kädessä.

Sisävuori lämmintä thinsulatea, jossa on myös tuulen- ja vedenpitävä hiporakalvo. Kiristinremmi ranteessa, ja kiristinkuminauha kauluksessa pitävät huolta ettei lumi pääse hanskaan sisään.

Ranneremmit pitävät huolta etteivät rukkaset pääse vaivikaa tippumaan. Magneetit ranteissa helpottavat käsineiden kuivaamista ja niillä saat kiinnitettyä käsineet nopeasti vaikka kairanvarteen eikä tarvitse pelätä käsineiden lähtevän tuulen mukana. Heijastimet selkämyksessä parantavat turvallisuutta talven pimeydessä.

Väri musta/musta

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S2 kpl
M2 kpl
L4 kpl
XL3 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

Lasten lapanen, musta villa 51%

villa_lapanen_-_musta_-_muokattu.jpg&width=280&height=500
Lasten lapanen, villa 51%
Kotimainen istuva ja joustava perinteinen neulottu lapanen. Istuvuus ja ohut neulos mahdollistavat tarkankin työskentelyn.
Materiaali 51% villa, 49% akryyli. Konepestävä 40 C. 
Hinta: 10.00 €

Kelkkasormikkaat kalvolla

axxon_kelkkasormikas3.JPG&width=280&height=500
Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.
Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »