Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kelkkasormikkaat kalvolla

Lämmin toppasormikas moottorikelkkailuun ja kylmään säähän.

Pitkävartinen käsine suojaa käden ja estää lumen ja viiman päätymisen takin hihoista sisään. Ranteessa ja hanskan suulla kiristykset. Kärki- ja kämmenosassa pitävä kumipinnoite ja rystysen päälle ommeltu poimu helpottamaan käden sulkemista nyrkkiin. 

Sormikkaan kolmikerroksinen rakenne suojaa kädet kylmässä, lumisessa ja tuulisessa säässä. Ulkopinnan kangas toimii ensimmäisenä kerroksena lunta, tuulta ja kosteutta vastaan sekä suojaa kädet osumia vastaan.

Välikerroksessa vedenpitävä kalvo joka estää käsien kastumisen ja pysäyttää kovemmankin tuulen. Hengittävä kalvo mahdollistaa kädestä syntyvän höyryn ulospääsyn.

Sisäpinnan eristävä kerros säilyttää käden lämmön ja sormet pysyvät lämpimänä kylmässä säässä. Vuorin ranneosa on pehmeää ja sileäpintaista, kämmen- ja sormiosa tehokkaasti eristävää teddyä.  

Materiaalit
Kuori: 85% polyesteri, 15% nylon
Vuori: 50% polyamidi, 50% polyesteri

Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L3 kpl
XL1 kpl
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

Snowrock's ICE Lumicamo

laplap_snowrocksice_lumicamo1.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE SNOWCAMO
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä..
Hinta: 29.90 €

Snowrock's ICE BLACK

laplap_snowrocksice_mu2.jpg&width=280&height=500
Snowrock`s ICE BLACK
Vedenpitävä ja lämmin rukkanen talvisiin harrasteisiin. Kulutuskestävän tekstiilipinnan alla eristekuitua sekä vedenpitävä Hipora-kalvo. Nahkainen kämmenvahvike parantaa pitoa ja suojaa kulutukselta Notkea rukkanen tarjoaa hyvän otepidon esim. eräsauvoista tai kairasta. Pitkä ranne..
Hinta: 25.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »