Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M82 pilottitakki, ylijäämäSA M82 vihreä pilottitakki Suomen armeijalta. Se astui palvelukseen vähän Hawk-harjoituskoneiden jälkeen. Draken- ja Mig 21Bis-hävittäjien vielä jyristessä taivaalla. Mukava takki pitää myös vähän vähemmän lennokkaissa hommissa.

Taskuja on viisi. Rintataskut (2 kpl) avautuvat viistosti kohti takin kokopitkää etuvetoketjua. Ne, kuten sivutaskutkin sulkeutuvat vankoilla vetoketjiuilla. Vasemmalla oleva povitasku sulkeutuu pienellä Velcro-tarralla. Kaulus on pilottitakeista tuttua resorimallia. Resorit löytyvät myös hihansuista ja selän alaosasta.

Takin materiaali on tiukkaneuloksista 60%/40% puuvilla/polyamidi tai polyesteri/polyamidi -työvaatekangasta ja vuori 100% polyesteriä. Niskassa olevasta vuorikankaan aukosta on vedettävissä ulos kevyt huppu.

Nimi- ja arvomerkkipaikat tarranauhapohjalla. Pohjien paikat vaihtelevat hieman valmistuserästä riippuen, yleensä kuitenkin rinnasta ja toisesta hihasta paikka löytyy. 

Koot ovat siviilistäkin tuttuja miesten kokonumeroita 46,...58. Numerointi on suhteellisen napakka eli oman kokonumerosi mukaan valitessasi alle sopii enintään paita ja ohut välipusero. Takissa on huomioitu meidän suomalaisten kansallisominaisuus pitkä selkä, joten se on vastaavia jenkkimalleja aavistuksen verran pidempi. 

Suomen armeijan käytettyä ylijäämä, seassa joitakin käyttämättömiä yksilöitä. Takin sävy ja merkkien sijoittelu saattaa vaihdella yksilöittäin. Takeista poistettu ilmavoimien tunnukset, joten esim. rinnassa voi näkyä missä kohtaa merkki on ollut. Käytönjälkiä voi esiintyä hieman, mutta ehjää ja hyvää käyttökamaa.

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
481 kpl
501 kpl
522 kpl
541 kpl
564 kpl
585 kpl

Suosittelemme myös

SA M83 villapaita tummansininen

sa_m83villis_merivoimat1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €

SA karvalakki M05

m05talvilakki3.jpg&width=280&height=500
M05 talvilakki
Pakkasenpitävä talvilakki M05 digicamokuosilla tyyliin puolustusvoimat. Kovaan käyttöön tehty, hyvin maastoutuva päähine talvisiin koitoksiin.
Turkisläpät voidaan kääntää ylös lakin päälle tai kovalla pakkasella alas, läppien kiinnitys tarranauhalla. Lakin sisäpuolella kevyemmät korvaläpät..
Hinta: 38.85 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »