Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M82 pilottitakki, ylijäämä



SA M82 vihreä pilottitakki Suomen armeijalta. Se astui palvelukseen vähän Hawk-harjoituskoneiden jälkeen. Draken- ja Mig 21Bis-hävittäjien vielä jyristessä taivaalla. Mukava takki pitää myös vähän vähemmän lennokkaissa hommissa.

Taskuja on viisi. Rintataskut (2 kpl) avautuvat viistosti kohti takin kokopitkää etuvetoketjua. Ne, kuten sivutaskutkin sulkeutuvat vankoilla vetoketjiuilla. Vasemmalla oleva povitasku sulkeutuu pienellä Velcro-tarralla. Kaulus on pilottitakeista tuttua resorimallia. Resorit löytyvät myös hihansuista ja selän alaosasta.

Takin materiaali on tiukkaneuloksista 60%/40% puuvilla/polyamidi tai polyesteri/polyamidi -työvaatekangasta ja vuori 100% polyesteriä. Niskassa olevasta vuorikankaan aukosta on vedettävissä ulos kevyt huppu.

Nimi- ja arvomerkkipaikat tarranauhapohjalla. Pohjien paikat vaihtelevat hieman valmistuserästä riippuen, yleensä kuitenkin rinnasta ja toisesta hihasta paikka löytyy. 

Koot ovat siviilistäkin tuttuja miesten kokonumeroita 46,...58. Numerointi on suhteellisen napakka eli oman kokonumerosi mukaan valitessasi alle sopii enintään paita ja ohut välipusero. Takissa on huomioitu meidän suomalaisten kansallisominaisuus pitkä selkä, joten se on vastaavia jenkkimalleja aavistuksen verran pidempi. 

Suomen armeijan käytettyä ylijäämä, seassa joitakin käyttämättömiä yksilöitä. Takin sävy ja merkkien sijoittelu saattaa vaihdella yksilöittäin. Takeista poistettu ilmavoimien tunnukset, joten esim. rinnassa voi näkyä missä kohtaa merkki on ollut. Käytönjälkiä voi esiintyä hieman, mutta ehjää ja hyvää käyttökamaa.

Hinta:69.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
481 kpl
502 kpl
523 kpl
541 kpl
564 kpl
586 kpl

Suosittelemme myös

DDR "Sportleistungsabzeichen" urheilumerkki, ylijäämä

ddr_urheilumerkki2.JPG&width=280&height=500
Itä-Saksalainen urheilumerkki.
Koko n. 50 x 37 mm
Hyväkuntoista tai käyttämätöntä ylijäämää.
Hinta: 3.00 €

SA sarkamantteli, harmaa, ylijäämä

sa_sarkamantteli_ha1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan klassinen sarkamantteli eli pitkä villakankainen päällystakki. Tukevasta sarkakankaasta valmistettu takki on takuulla lämmin ja tyylikäs, oltiin sitten maastomajoituksessa tai jääkiekkokatsomossa.
Vaihtoehdot takkiin merkattuja kokoja armeijan kolminumeroisella merkinnällä, ensimmäinen..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »