Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hollantilainen froteepoolo, tummansininen, ylijäämä

Hollannin armeijan korkeakauluksinen välipaita pehmeästä puuvillafroteesta. Sisäpinta hengittävää ja eristävää lenkkineuletta, ulkopinta sileä. Paita sopii käytettäväksi kylmällä säällä alus- tai välikerroksena, kesällä tätä voi käyttää ihan päällyspaitana.

Koot muodossa: henkilön pituus / rinnanympärys

Laatuluokat merkitty vaihtoehtoihin suluissa (A tai B):

A: hyväkuntoista ylijäämää jossa pientä nukkautumista yms. pesuissa syntyvää kulumaa
B: kuluneempaa ja haalistuneempaa ylijäämää, mahdollisesti kutistuneita. Näistä voi ottaa pykälää pidemmän kuin normaalisti.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyamidi

Hollannin aremijan ylijäämää. Paidat kunnoltaan enemmän tai vähemmän käytettyjä. Haalistumaa ja pinnan nukkautumista voi esiintyä, mutta aivan käyttökelpoista tavaraa moneen touhuun.

Hinta alk.5.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
170-180 cm / 85-95 cm (B)5.00 €1 kpl

Suosittelemme myös

BW molskishortsit, harmaan oliivi

shortsit_molski_oliv1.jpg&width=280&height=500
BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin..
Hinta: 39.95 €

SA M83 villapaita musta

sa_m83villis_musta1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »