Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW molskishortsit, harmaan oliivi



BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin on tehty valmiiksi hienoinen "kivipesu" joten valmiit käyttöön. Sisäpuolella napit henkseleille.

Materiaalit: 100% puuvilla

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XXXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Sveitsi M83 maastohousut, ylijäämä

sveitsi_m83_maastohousut2.jpg&width=280&height=500
Sveitisiläiset maastohousut mallia TAZ 83. Varsin hyvät reisitaskuhousut mielenkiintoisella Alpenflage maastokuviolla. Punainen maastokuvio herättää huvitusta ja ihastusta, mutta se on jopa melko toimiva syksyiseen maastoon. Jos taas maastoutuminen on toissijainen seikka, nämä pöksyt on varmasti hyvä..
Hinta: 29.90 €

Anar Ruossa miesten retkeilyhousut, oranssi

anar_ruossa_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »