Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW molskishortsit, musta



BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin on tehty valmiiksi hienoinen "kivipesu" joten valmiit käyttöön. Sisäpuolella napit henkseleille.

Materiaalit: 100% puuvilla

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
L1 kpl
XXXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Hirvas lasten metsästyshousut

hirvas_jr_housut1.jpeg&width=280&height=500
Anar Hirvas JR metsästyshousut on lasten versio suosituista aikuisten Hirvas metsästyshousuista! Anar Hirvas on suunniteltu suomalaiseen hirvi- ja peurajahtiin. Erityinen kaksikerroksinen materiaali on erittäin hiljainen maastossa liikuttaessa ja teknisten ominaisuuksien ansiosta miellyttävä käyttää..
Hinta: 79.00 €

BW molskishortsit, harmaan oliivi

shortsit_molski_oliv1.jpg&width=280&height=500
BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin..
Hinta: 39.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »