Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA sarkamantteli vyöllä/arvomerkkipohjalla, harmaa, ylijäämä



Siitimmän luokan SA villamantteleita vyöllä ja arvomerkkipaikoilla, kenties loma-/juhlapuvun tms. takkeja. Viisaammat meitä valaiskoon takin historiasta.

Tämä malli eroaa "karummasta" palvelusmanttelista siistimmän pintakankaan ja sileän vuorikankaan sekä sisätaskujen avulla. Näissä malleissa löytyy myös hihanapit arvomerkkilaatoille sekä vyö. Mukana tuleva arvomekki valikoituu satunnaisesti, myymälässä pääsee valitsemaan.

Osassa takeista materiaalitietoihin on merkitty 100% villa, joten ihan halvimman luokan kankaita ei näihin ole käytetty. Armeijan poistoissa tätä takkia ei ole enää näkynyt, joten malli alkaa olla ns. keräilykamaa, tosin näin siistiä takki näkisi mielellään ihan käyttövaatteena. Kotimainen laatutuote.

Vaihtoehdot takkiin merkattuja kokoja. Numerona leveyskoko ja kirjain kertoo vartalotyypin. Suluissa lähin vastaava kirjainkoko.

B = solakka
C = normaali
D = tanakka

Pituusluokka keskipitkä, eli n. 170-180 cm.

Käytettyä tai käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Käytetytkin ovat yleensä varsin hyvässä kunnossa.

Hinta:129.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
46B (XS solakka)1 kpl

Suosittelemme myös

Brittiarmeijan lightweight housut, reisitaskulla, oliivi

britti_lightweight_taskulla1.JPG&width=280&height=500
Brittiarmeijan oliivit lightweight housut. Siistit ja kevyet housut sopii hyvin kesäiseen retkeilyyn tai ihan päivittäiseen käyttöön. Sopivan isot sivutaskut, yksi takatasku ja yksi reisitasku. Leveät vyölenkit, vetoketju sepalus ja sivuilla kiristysnauhat.  
Koko ilmoitettu muodossa: housujen vyötärönympärys/lahkeen..
Hinta: 15.00 €

MFH olka-/vyölaukku, eri värejä

mfh_olkavyolaukku_mu3.jpg&width=280&height=500
Tilava Modulaarinen vyölaukku monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksialla. Laukun kantohihna voidaan asentaa kahteen eri asentoon; takaseinän kiinnityksillä laukkua voidaan käyttää vyölaukkuna ja päällä olevat lenkit mahdollistavat käytön olkalaukkuna. Takana lenkit joilla laukun saa kiinnitettyä esim..
Hinta: 34.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »