Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mil-Tec Army-sormikas, lyhyt varsi



Mil-Tecin army-hanska lyhyellä varrella. Kämmenselkä hyvin joustavaa polyamidi-elastaani -neuletta. Kämmen ja otepuoli hyvän otteen antavaa nahkamaista keinomateriaalia. Kämmenpuolen materiaalin rei'itys tekee sormikkaista mukavat kuumemmallakin kelillä.

Tällä käsineellä onnistuu myös teknisten vempainten käsittely. Peukalon ja etusormen päällä voit käyttää kosketusnäyttöä. Väri on hyvin maastoutuva oliivinvihreä ja ranteen kiristys Velcro-nauhalla.

Hanska on vuoriton ja istuva. Tarkan istuvuuden takaamiseksi hoikkasormiset voivat valita pykälää pienemmän koon ja paksumpi sormiset voivat valita normaalin koon.

Kämmen: 60% polyamidi, 40% polyuretaani
Päällinen: 70% Nylon, 30% elastaani

Hinta:12.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M3 kpl
L3 kpl
XL2 kpl
XXL1 kpl

Suosittelemme myös

Itävaltalainen kenttähousu, oliivi, ylijäämä

601223_AH_Combat_pants.jpg&width=280&height=500
Itävältalaiset kevyehköt reisitaskulliset kenttähousut on tehty hengittävästä ja kevyestä rip-stop vahvistetusta kankaasta. Leikkaukseltaan housut ovat armeijatyyliin väljät, joten näissä on melkolailla hyvä könytä ja tehdä hommia.
Housuissa on etutaskut molemmilla sivuilla, samoin läpälliset vetoketjulla..
Hinta: 17.50 €

Sissipuukko M95, komposiittituppi

sissipuukko_m95_komposiitti_mu1.jpg&width=280&height=500
Peltonen Knives SISSIPUUKKO M95
Hyvä puukko on turvallinen käyttää. Se istuu käteen miellyttävästi ja pitävästi ja pureutuu tehokkaasti työstettävään pintaan. Hyvän puukon kruunaa tietysti kunnollinen tuppi; sellainen, jossa puukko pysyy aloillaan hieman kovassakin melskeessä, mutta sellainen, josta..
Hinta: 95.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »