Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH olka-/vyölaukku, eri värejä



Tilava Modulaarinen vyölaukku monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksialla. Laukun kantohihna voidaan asentaa kahteen eri asentoon; takaseinän kiinnityksillä laukkua voidaan käyttää vyölaukkuna ja päällä olevat lenkit mahdollistavat käytön olkalaukkuna. Takana lenkit joilla laukun saa kiinnitettyä esim. vyölle tai yhteensopivaan reppuun/rinkkaan. Takaseinässä tarranahallinen kuja jota voidaan käyttää vyön pujottamiseen tai piilotaskuna litteille esineille.

Ylhäällä vetoketju isoon päätaskuun ja etualalla hieman kapeampi kakkostasku jossa sisällä lokerot tarvikkeiden jaotteluun. Sivuilla pystysuuntaiset pikkutaskut. Edessä ja sivuilla kiinnityslenkkejä kahdessa eri leveydessä Laukun päällä kantokahva joka aukeaa pistosoljilla. Kantokahvan hihnoja voidaan käyttää kompressiohihnoina ja tavaroiden kiinnitykseen laukun ulkopuolelle.

Koko n. 30 x 15 x 7 cm
Paino n. 550 g

Materiaalit: 100% polyesteri 

Hinta:34.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta A2 kpl
Woodland T1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec Assault yksiolkain, 29L, eri värejä

mt_yksiolkain_iso_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tec Assault reppuperheen suurempi yksiolkainreppu on tilava reissureppu eräilyyn, matkailuun ja päivittäiseen käyttöön. Assault repuille tyypillesti myös tämä malli on laajennettavissa MOLLE yhteensopivilla lisäosilla. PALS kujastojen lisäksi repusta löytyy monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet ulkoisilla..
Hinta: 49.90 €

Ensiapupakkaus MOLLE, 43-osaa, eri värejä

ensiapu_mt_iso_oliv.jpg&width=280&height=500
Monipuolisesti varustettu ensiapupakkaus MOLLE yhteensopivuudella. 
MOLLE taskuun pakattu laadukas Saksassa valmistettu LEINA-WERKE GmbH ensiapusetti. Paketti on helppo kiinnittää kantolaitteen PALS kujastoon, näin ensiaputarvikkeet ovat saatavilla helposti ja nopeasti. Pakkaus kulkee mukana myös veneessä..
Hinta: 43.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »