Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH Daypack, eri värejä



Kompakti päiväreppu käytännöllisellä suunnitelulla. Kevyeen reppuun on näppärä pakata mukaan eväät tai vaihtovaatetta päiväretkelle tai esim. harrastuksiin lähtiessä. Kapea malli kulkee helposti mukana myös ahtaammissa tiloissa (julkinen liikenne, ahtaat sisätilat, tiheikkö).

Päätaskun tilavuus n. 15 litraa. Tasku avautuu vetoketjulla ja sen sisäpintaan on tehty oma lokero juomarakolle. Juomarakon letkulle läpivienti repun yläosassa. 

Ulkopinnalla runsaasti kiinnityspisteitä MOLLE yhteensopiville taskuille tai irtohihnoille/lenkeille. Kaksi kiristettävää pistosoljellista hihnaa halaa repun ulkopintaa ja näitä voidaan hyödyntää kompressiohihnoina tai varusteiden kiinnittämiseen. Kevyesti pehmustetuissa olkaviilekkeissä D-lenkit ja kuminauhat varusteiden ripustamiseen. Viilekkeissä pituussäätö sekä rintaremmi. Repun päällä kantokahva.

Tilavuus: n. 15 l
Mitat: n. 23 x 43 x 8 cm

Materiaalit: 100% polyesteri

Hinta:34.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta A2 kpl
Oliivi B1 kpl
Coyote R1 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec pehmustettu pikkutasku, MOLLE

pehmustettu_pikkutasku_molle2.jpg&width=280&height=500
Näppärä pikkutasku pehmustetuilla reunoilla. Vetoketjullinen päätasku ja tarranauhalla suljettava pikkutasku. Sopiva yleistasku kaiken pikkutavaran kuljetukseen. Sopii kiinnitettäväksi MOLLE järjestelmän kamppeisiin sekä vyölle. 
Koko n. 7 x 5 x 13 cm
Materiaalit: 100% polyesteri..
Hinta: 12.95 €

MFH iso yleistasku, MOLLE, eri värejä

molle_iso_monikaytto.jpg&width=280&height=500
Iso monikäyttötasku MOLLE kiinnityksen. Taskun sisätila on jakamaton yhtenäinen tila. Etu ja takaseinämissä joustavat lenksut jotka helpottavat tavaroiden organisointia tarvittaessa.
Koko: 24x9x13 cm

Materiaali: 100% polyesteri..
Hinta: 14.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »