Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kotimainen merinovillapoolo, musta



Paksu kotimainen merinovillapoolo

Kun tarvitset lämpimämpää väliasun puseroa tämä on valintasi (paino n. 375 g/m2). Mukava merinovilla sopii sekä viileään että kylmään keliin. Eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä.   

Villa tuo kosteuden pintaan, pysyy mukavan tuntuisena ja säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin. Kun pysähdyt, kosteuden siirto jatkuu ja asu kuivuu kuin itsestään ilman, että sitä tarvitsee riisua.

Villavaatteiden raikkaana pitäminen on helppoa. Vain tuuletus silloin tällöin ja pesu siinä vaiheessa, kun kamppeet laitetaan säilöön pidemmäksi aikaa riittää. Talvella pesun voi suorittaa tamppaamalla vaatetta kevyesti puhtaalla hangella mattojen tapaan.

Nämä on tehty Suomessa monen vuosikymmenten ammattitaidolla. Materiaali on 100% merinovilla. Mitoitus on reilu ja siinä on otettu huomioon villan ominaisuus hieman kutistua.

Villapesu 30°C

Hinta:99.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M3 kpl
L2 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

SA M83 villapaita tummansininen

sa_m83villis_merivoimat1.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €

BW poolo, 68% puuvilla 32% polyamid, ylijäämä

bw_poolo_68puuvil.JPG&width=280&height=500
Saksan armeijan pitkähihainen aluspaita. Hengittävä kangas siirtää kosteutta pois iholta ja vetoketjullisella kauluksella on helppo säätää lämpötilaa. Kestävä, mukava ja toimiva aluspaita erittäin edulliseen hintaan.
Puuvillan ja polyamidin seos kuivuu nopeammin kuin vastaava täyspuuvillapaita. Keinokuitu..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »