Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti thermal housut, käyttämätön ylijäämä



Kevyet ja pieneen tilaan pakkautuvat lämpöhousut Britti-armeijalta. Tarkoitettu puettavaksi muiden vaatteiden alle tai päälle tuomaan lämmikettä kylmällä säällä. Vaivaton pakata pieneenkin reppuun ja helppo pukea päälle myös kengät jalassa. Lahkeissa on polveen tai ylös asti aukevat vetoketjut. Vyötäröllä ja lahkeiden suissa on kuminauhat ja vyötäröllä nappisulku. Sivuilla taskut. Mukana pakkauspussi johon housut voidaan sulloa kuljetusta varten. 

Kuorimateriaali on todella kevyttä ja tuulenpitävää nylon-kangasta ja välissä vanua. Vanu on varsin kevyttä ja hyvin eristävää. Housujen yleistuntuma on hieman samankaltainen kuin makuupussien materiaalit, joten nämä tarjoavat erittäin mukavan ja kevyen eristeen kylmässä säässä. Kevyiden materiaalien ansiosta tämän voi pukea myös väljän maastopuvun alle lämpökerrastoksi. 

Väritys on käännettävä, toinen puoli vihreä toinen vaalea hiekka/beige. Reilu mitoitus.

Materiaalit: kuori 100% nylon, vanu 100% polyesteri

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL4 kpl

Suosittelemme myös

SA henkselit, harmaa, hyväkuntoinen ylijäämä

sa_henkselit.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan henkselit. Värinä harmaa sinisillä raidoilla. Henkselit H-mallisia, eli klipsejä kaksi kappaletta edessä ja takana. Pituus säädettävissä. Joustoa hihnoista löytyy juuri sopivasti, ei liian löysät.
Vaihtoehdoissa merkattu hihnan pituus venyttämättä.
Hyväkuntoista Suomen armeijan ylijäämää..
Hinta: 24.95 €

Mil-Tec Army-sormikas, lyhyt varsi

miltec_armysormikas_lyhyt_oliv1.jpg&width=280&height=500
Mil-Tecin army-hanska lyhyellä varrella. Kämmenselkä hyvin joustavaa polyamidi-elastaani -neuletta. Kämmen ja otepuoli hyvän otteen antavaa nahkamaista keinomateriaalia. Kämmenpuolen materiaalin rei'itys tekee sormikkaista mukavat kuumemmallakin kelillä.
Tällä käsineellä onnistuu myös teknisten vempainten..
Hinta: 12.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »