Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M83 villapaita vihreäSuomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta kuin armeijallekin menevät, mitoitusta muutettu hieman reilummaksi pituuden ja leveyden osalta. Värisävyissä pienoista vaihtelua valmistuserien välillä.

Tekniset tiedot:
- 100 % villaa
- Joustava kaulus
- Väri: maavoimien vihreä

Villapaita on kauttaaltaan resorineulosta, joka joustaa hyvin varsinkin sivusuunnassa. Samalla muodostuu pystysuuntaisia ilmakanavia, jotka eristävät ja joita pitkin kosteus kulkeutuu tehokkaasti pois. Siksipä armeijan villapaita on vastaavaa tasoneuletta hengittävämpi.

Mitat:

Valitsemalla kirjainkoon jotan normaalisti käytät saat rennon, mutta myötäisen paidan. Hihat ovat reilut ja niitä kuuluu taittaa lyhyemmäksi. Napakampaa "inttityyliä" haluava voi valita yhtä pienemmän koon sillä näissä on reilumpi mitoitus kuin PVn paidoissa. Kirjainkokoja vastaavat numerokoot ovat: S=48, M=50, L=52, XL=54, 2XL=56

Resorineuleesta johtuen paita on erittäin joustava sivusuunnassa. Mitattaessa millintarkka tulos ei onnistu eikä ole tarviskaan (XL koon paitaa voidaan venyttää mitatessa 90-130 cm ympärysmittaan). Niin hyvin paita mukautuu käyttäjänsä muotoihin. Leveydet on mitattu paitaa venyttäen mutta joustovaraa on vielä suurempaankin.

Koko: rinnanympärys / selän pituus

S: n. 96 cm/ 72 cm
M: n. 100 cm/ 75 cm
L: n. 104 cm/ 77 cm
XL: n. 108 cm/ 80 cm
XXL: n. 112 cm/ 81 cm

Hinta:79.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M2 kpl
L3 kpl
XL3 kpl
XXL2 kpl
XXXL2 kpl

Suosittelemme myös

SA M83 ilmavoimien palveluspuvun takki, ylijäämä

sa_m83_takki_sininen.jpg&width=280&height=500
Kevyt palvelustakki Suomen armeijalta. Särmän ja ryhdikkään näköinen vaate, valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kauluslaattoja takeissa on sekalainen seurakunta, joten niitä ei eritellä. 
Koot merkattuja kokonumeroita. Jos kolminumeroisessa muodossa, esim. (9)54, suluissa oleva luku kertoo pituuden..
Hinta: 24.95 €

SA M82 pilottitakki, ylijäämä

sa_ilmavoimien_pilottitakki1.JPG&width=280&height=500
SA M82 vihreä pilottitakki Suomen armeijalta. Se astui palvelukseen vähän Hawk-harjoituskoneiden jälkeen. Draken- ja Mig 21Bis-hävittäjien vielä jyristessä taivaalla. Mukava takki pitää myös vähän vähemmän lennokkaissa hommissa.
Taskuja on viisi. Rintataskut (2 kpl) avautuvat viistosti kohti takin kokopitkää..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »