Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, ylijäämä

Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käytettyä armeijan ylijäämää. 

Hinta:37.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
44/46 (S)2 kpl
48/50 (M)4 kpl

Suosittelemme myös

BW molskishortsit, musta

shortsit_molski_musta1.jpg&width=280&height=500
BW molskihousujen mallilla tehtyjä bermuda shortseja. Valmistettu siis molski kankaasta joka on tiheää ja kestävää puuvillakangasta. Simppelit ja asiallisen näköiset shortsit. Leveisiin 50mm vyölenkkeihin mahtuu isompikin vyö. Taskuja löytyy normaalit sivutaskut, reisitaskut ja yksi takatasku. Housuihin..
Hinta: 39.95 €

BW poolopaita, 100% puuvilla, ylijäämä

bw_poolo_pvl1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan simppeli puuvillainen poolopaita vetoketjukauluksella. Tosi hyvä ja edullinen paita kovempaankin kulutukseen. Värinä oliivinvihreä, hyvin harmaa vihreä tai rusehtava oliivi.
Koot on ilmoitettu muodossa: paitaan merkitty armeijan kokonumero/koko, suluissa on suurpiirteinen vastaava kirjainkoko..
Hinta: 4.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »