Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (80% villa)Saapassyylinki, huopa, varrellinen

Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu hyvin reissuille, jossa ei aina pääse varusteita huoltamaan tai kuivaamaan.

Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, kannattaa laittaa syylingit kuivumaan. Höyry nousee ja huopa on pian taas rutikuivaa. Varrellinen malli sopii hyvin saappaan irroitettavaksi huopavuoreksi. 

Materiaali on villahuopa, jossa on 20% keinokuituja kestävyyttä tuomassa. Tuote tehdään Suomessa.

Materiaali: 80% villa, 20% keinokuidut

Paksuus: 3-6 mm

Valmistettu Suomessa.

Hinta:36.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-381 kpl
39-401 kpl

Suosittelemme myös

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (100% villa)

villasyylinki_pitka_100villa.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa, varrellinen
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 49.90 €

BAMA saapassyylinki, puuvilla

bama_syylinki_sin.jpg&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä toimivaksi todettu malli on ollut käytössä Saksan armeijalla, Ruotsilla ja mahdollisesti joskus myös täällä kotimaassa. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori..
Hinta: 17.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »