Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (80% villa)Saapassyylinki, huopa, varrellinen

Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu hyvin reissuille, jossa ei aina pääse varusteita huoltamaan tai kuivaamaan.

Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, kannattaa laittaa syylingit kuivumaan. Höyry nousee ja huopa on pian taas rutikuivaa. Varrellinen malli sopii hyvin saappaan irroitettavaksi huopavuoreksi. 

Materiaali on villahuopa, jossa on 20% keinokuituja kestävyyttä tuomassa. Tuote tehdään Suomessa.

Materiaali: 80% villa, 20% keinokuidut

Paksuus: 3-6 mm

Valmistettu Suomessa.

Hinta:36.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
37-381 kpl
39-401 kpl

Suosittelemme myös

Saapassyylinki, huopa, matala malli (100% villa)

villasyylinki_lyhyt_100villa.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa matala malli
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 24.90 €

BW saapassyylinki, puuvilla, käyttämätön ylijäämä

bw_bamasyylinki_ylij1.JPG&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä on samankaltainen kuin ruotsin armeijan malli. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen. Kun sitten pääset nuotion..
Hinta: 9.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »