Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW saapassyylinki, puuvilla, käyttämätön ylijäämäTuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä on samankaltainen kuin ruotsin armeijan malli. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen.
Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, tempaiset syylingit saappaista kuivumaan. Puuvillaisina ne kestävät nopean kuivatuksen melkoisen lämpimässä. Jos joudut olemaan päiväkausia ilman mahdollisuutta kuivata syylinkejä, on parempi valita villasyylingit, jotka lämmittävät vaikka kostuneinakin.

Käsinpesu lämpimässä saippuavedessä. Venytetään muotoon kosteana ja kuivataan ilmavasti.

Materiaali: sisäpinta 100% polyesteri, ulkopinta 100% puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Varastoinnin jäljiltä pakkauksissa ja tuotteissa voi olla näkyvissä haalistumaa tai tahroja.

Hinta:9.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
38-391 kpl
402 kpl

Suosittelemme myös

Froteepohjasukka, villa, tummanharmaa

blueshop_villafroteesukka1.JPG&width=280&height=500
Ulkoasultaan hieman karu, mutta ominaisuuksiltaan erittäin toimiva villafroteesukka ympärivuotiseen käyttöön. Sukka on runsaasta villasta huolimatta erittäin kestävä ja se sopii hyvin esim. työkenkään. Pohjan lenkkineule pitää jalan kuivana ja lämpimänä.
Varressa pito koko matkalta. Jalkaterä pohjasta..
Hinta: 12.95 €

Saapassyylinki, huopa, varrellinen malli (80% villa)

villasyylinki_pitka.jpg&width=280&height=500
Saapassyylinki, huopa, varrellinen
Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu..
Hinta: 36.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »