Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW saapassyylinki, puuvilla, käyttämätön ylijäämäTuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä on samankaltainen kuin ruotsin armeijan malli. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen.
Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, tempaiset syylingit saappaista kuivumaan. Puuvillaisina ne kestävät nopean kuivatuksen melkoisen lämpimässä. Jos joudut olemaan päiväkausia ilman mahdollisuutta kuivata syylinkejä, on parempi valita villasyylingit, jotka lämmittävät vaikka kostuneinakin.

Käsinpesu lämpimässä saippuavedessä. Venytetään muotoon kosteana ja kuivataan ilmavasti.

Materiaali: sisäpinta 100% polyesteri, ulkopinta 100% puuvilla

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. Varastoinnin jäljiltä pakkauksissa ja tuotteissa voi olla näkyvissä haalistumaa tai tahroja.

Hinta:9.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
38-391 kpl
402 kpl
421 kpl

Suosittelemme myös

Suomen armeijan saapassukka

sa_saapassukka1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan saapassukka
Suomen armeijan villasukka kovaan kulutukseen. Vahvat hyvin jalkaan istuvat sukat, joissa hyvin joustava varsi, joka sopii hyvin paksumpaankin sääreen.
Ei hierrä eikä kierrä vaan pysyy saappaassa paikallaan.
Varressa raidat kokojen mukaan (0-3 raitaa).
75% villa, 25% polyamidi..
Hinta: 14.95 €

Tesema Retkisukat, harmaa

tesema_retkisukka.jpg&width=280&height=500
Teseman uusi merinovillainen retkisukka on suunniteltu ulkoilukäyttöön ja sen ominaisuudet täyttävät vaatimukset kovissakin olosuhteissa. Pitkässä varressa neulosrakenne joka jakaa pidon koko matkalle, näin sukka pysyy jalassa kiristämättä ja hiertämättä. Jalkaterän sisäpinta pehmeää ja tehokkaasti kosteutta..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »