Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Saapassyylinki, huopa, matala malli (80% villa)Saapassyylinki, huopa matala malli

Lämmin syylinki saappaaseen tai muuhun jalkineeseen. Se mukautuu jalan muotoihin ja pysyy hyvin paikoillaan. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat sukat kuivina ja lämpiminä. Huopa eristää tehokkaasti kosteanakin, joten se soveltuu hyvin reissuille, jossa ei aina pääse varusteita huoltamaan tai kuivaamaan.

Kun sitten pääset nuotion tai jonkin muun lämmönlähteen ääreen, kannattaa laittaa syylingit kuivumaan. Höyry nousee ja huopa on pian taas rutikuivaa. Matala malli nousee suunnilleen nilkan kehräsluun päälle ja lämmittää kylmälle herkintä osaa - jalkaterää.

Materiaali on villahuopa, jossa on 20% keinokuituja kestävyyttä tuomassa. Tuote tehdään Suomessa.

Materiaali: 80% villa, 20% keinokuidut

Paksuus: 3-6 mm

Valmistettu Suomessa.

Hinta alk.19.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
37-3819.90 €5 kpl
39-4019.90 €2 kpl
41-4219.90 €2 kpl

Suosittelemme myös

BW saapassyylinki, puuvilla, käyttämätön ylijäämä

bw_bamasyylinki_ylij1.JPG&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä on samankaltainen kuin ruotsin armeijan malli. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori siirtää kosteuden ulkopinnan puuvillakuoreen. Kun sitten pääset nuotion..
Hinta: 9.95 €

BAMA saapassyylinki, puuvilla

bama_syylinki_sin.jpg&width=280&height=500
Tuttu ja turvallinen syylinki saappaaseen. Tämä toimivaksi todettu malli on ollut käytössä Saksan armeijalla, Ruotsilla ja mahdollisesti joskus myös täällä kotimaassa. Syylinki imee tehokkaasti sukista tulevan kosteuden ja pitää alla olevat villasukat kuivina ja lämpiminä. Sisäpinnan polyesteri-vuori..
Hinta: 17.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »