Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merino/Cordura® -kypärämyssy



Yksiaukkoinen kypärähuppu huippumateriaaleilla kovimpiinkin olosuhteisiin. Sisällä kerros merinovillaista lenkkineuletta ihoa vasten pitää ihon kuivana ja lämpimänä. Päältä neulos on kestävää Cordura® nylonia. Hupun alareuna pidennetty edestä ja takaa.

Sopii erinomaisesti esim. moottorikelkkailuun. Muotoon ommeltu joustava huppu pysyy hyvin paikoillaan ja kypärä on helppo vetää päähän luistavan nylonin ansiosta.

Kasvoaukon reunus ja hupun materiaali ovat joustavat ja tarvittaessa aukon voi venyttää leuan alle tai nostaa kankaan ylemmäs suun päälle. Kauluksessa on riittävästi tilaa joten se ei ahdista kaulalla.

Materiaalit: 72% Nylon, 20% merinovilla, 8% elastaani.

Balaklava on kehitetty yhteistyössä Suomen Ilmatieteenlaitoksen Etelä-Manner tutkimusryhmän kanssa vastaamaan korkeimpia standardeja, kestävyyttä, toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta, joita ammattimaiselta kylmävaatetukselta edellytetään.

Materiaali on hyvin joustavaa ja mukautuu yli ilmoitettujen kokojenkin. On toki aika napakka.

Hinta:27.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S/M (54-59)27 kpl
L/XL (59-62)8 kpl

Suosittelemme myös

BW nalleasun housut sepaluksella, villafrotee, oliivi

nallehousu_oliivi_ylija1.jpg&width=280&height=500
Merinovillafroteiset väliasun housut sepalusaukolla
Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti..
Hinta: 59.90 €

Tam-Silk lasten merinovillasilkkinen kypärämyssy

merinosilkki_lapsi_luva_1800x1800_ec3dc4f3-6005-49b4-8036-eff1514cf0a6_700x.webp&width=280&height=500
Ohut, sileä ja joustava alushuppu jossa materiaalina 85% merinovillaa ja 15% silkkiä. Materiaalien ansiosta hupun käyttömukavuus on erinomainen. Villainen huppu pysyy mukavan tuntuisena myös hieman kosteammassa ja se lämmittää sopivasti koko pään alueelta. Joustava huppu myötäilee päätä puristamatta..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »