Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA komentovyö "rähinäremmi", ylijäämä

Suomen armeijan komentovyö, tuttavallisemmin rähinäremmi. Upseereiden käyttämä sotilasvyö on univormun päällä pidettävä nahkavyö jossa oikean olan yli kulkee lisätuki. Nykyään vyötä ei yleisesti palveluksessa käytetä, mutta tyyliä ja särmää jämäkkyyttään vyö ei ole menettänyt ajan saatossa. 

Vyössä on miehistövyöstäkin tuttu tuplapiikkisolki. Olkahihnassa on pituussäätö ja vyön alalaidassa on kaksi metallista D-lenkkiä. 

Leveys: 55 mm

Vaihtoehdot mitattuja maksimi käyttöpituuksia, eli viimeiseen reikään. Vöiden merkinnät ja pituudet vaihtelevat, joten esim. 100 cm vyössä voi olla 115 cm merkintä ja joissakin on itsetehtyjä lisäreikiä.

Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää, käytön jälkiä saattaa esiintyä enemmän tai vähemmän.

Hinta:89.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
85 cm16 kpl
90 cm8 kpl
95 cm10 kpl
100 cm30 kpl
102 cm2 kpl
105 cm3 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec sadeasu, eri värejä

miltec_sadeasu_oliv1.jpg&width=280&height=500
Kevyt kaksiosainen sadeasu. Edullinen ja simppeli vaihtoehto sateelta suojautumiseen. Asu on helppo pakata mukaan ja heittää päälle tarpeen vaatiessa.
Takissa kaulukseen piiloitettava huppu ja etupuolella kaksi taskua. Housuissa kuminauhvyötärö ja nepparilla kavennettavat lahkeensuut. Mukana kuljetuspussi..
Hinta: 24.95 €

SA verkkopaita, vihreä, käyttämätön ylijäämä

sa_verkkopaita_oliv1.JPG&width=280&height=500
Aito ja alkuperäinen Valtion Pukutehtaan SA verkkopaita. Erittäin laadukas ja toimiva aluspaita lähes keliin kuin keliin. Näitä alkuperäisiä paitoja ei enää valmisteta, joten viimeisiä viedään. Kunnon kotimaista tuotantoa.
Paita on valmistettu melko isosilmäisestä "hunajakenno" puuvillaverkosta ja hihat..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »