Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA M72 väliasun paita, Ilmavoimat, ylijäämä

Suomen ilmavoimien väliasun paitoja, malli 72. Valmistettu joustavasta ja ilmavasta villaneuleesta eli nämä ovat ihan oikeasti hyvää käyttökamaa viileään säähän. Hengittävä neule ei tunnu päällä raskaalta, vaan se on juuri sopivan kuohkea tuomaan lisälämpöä ja hengittävyyttä vaatekerrosten väliin.

Mitoitus on sivuttain varsin joustava ja helmasta lyhyt. Helman pituus on ns. pilottitakin mallinen, eli se loppuu heti vyötäröllä eikä siis laskeudu lantion päälle. Parhaimmillaan paita on n. 165-175 cm pitkille, mutta väliasuna käyttökelpoinen vielä 180 cm asti. Kaulus on malliltaan pyöreä ja paidan etupuolella täyspitkä vetoketju.

Mallimerkintä: Ilmavoimat, malli 72

Käytettyä ylijäämää.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
46 (XS)1 kpl

Suosittelemme myös

Ruotsi M59 villapaita, ylijäämä

ruotsi_villapaita_vetoketjulla_oliv1.jpg&width=280&height=500
Vetoketjullinen villapaita länsinaapurista. Vihreä villapaita on varma valinta lähes ympärivuotiseen eräilyyn.
Paidassa siis etupuolelle täyspitkä vetoketju ja pääntie on pyöreä. Malliltaan paita on tosi lyhyt helmasta ja normaali hihoista. Käärittynä hihat ovat normaalimittaiset, mutta suoraksi vedettynä..
Hinta: 12.95 €

SA M83 villapaita harmaa

sa_villapaita_harmaa.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan käytössä oleva mukava ja kestävä villapaita. Tämä on nykyinen malli, jossa olkapäillä ja kyynärpäissä kangasvahvisteet. Malli otettiin briteiltä, kun hyvän olivat kerran kehittäneet ja sieltä niitä puolustusvoimillekin on toisinaan tullut. Meille nämä tehdään Suomessa samasta villalangasta..
Hinta: 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »